Mam wykupiony pakiet Smart, jestem osobą prywatną
Jeżeli wystawiam rzeczy na Allegro lokalnie to mam bodajże 6 darmowych wysyłek miesięcznie
Ale gdy wystawiam ten sam towar na zwykłym allegro to tego Smarta w ogóle nie ma
To normalne czy coś przeoczyłem?
Wskaźniki pokazujemy tylko aktywnym sprzedawcom. W ostatnich 30 dniach na Twoim koncie nie było żadnej aktywnej oferty.
Czyli nie mogę wystawiać ze Smartem bo nie sprzedaję a nie sprzedaję bo nie jestem konkurencyjny bez Smarta tak? Fajne błędne koło
Nie, bez przesady, cytuje
Informacje na temat jakości sprzedaży pokazujemy wyłącznie sprzedającym, którzy w ostatnich 30 dniach wystawili przynajmniej jedną ofertę na Allegro. Jeśli nie widzisz swojej jakości sprzedaży, dodaj nową ofertę.
kłopoty się zaczną jak będziesz prosił o linki z pytaniem
a co to jest ten katalog produktów
🙂
ale ja mam aktywną ofertę, którą właśnie próbowałem wystawić ze smartem
i tak, jest połączona z katalogiem 😉
No to gitara :), ustaw dobrze cennik wysyłki i co najważniejsze, zgadasz się na odstąpienie od umowy w ciągu 14 dni
no ale nie mam smarta dla kupujących, gdzieś się to włącza?
To się włącza samo, czasem jest tak że oni sprawdzają parametry około północy i wtedy włączają. Pokaż proszę ofertę!
Tak, domyślałem się, jedyna nie na AL. Wg mnie wszystko ok. Potwierdź tylko że w cenniku jest Allegro Paczkomaty Inpost i powinno być dobrze. Gdyby do jutra nie wskoczyło wróć tutaj i wywołamy moderację.
A czekaj, w zwrotach jest tylko AOK, Ty musisz wypełnić że przyjmujesz zwroty na dostąpienie od umowy (14 dni).
ok, też zrobione. czyli czekać do jutra?
.
No i jest 🙂
Tak, odświeżyłem z rana, nie było, napisałem posta, odświeżyłem jeszcze raz i się pojawił
Dzięki za pomoc
Powodzenia