anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

UPS stałe podjazdy kurierskie

DO-AN
#10 Popularyzator#

Rok temu zgłosiłem (zgodnie z informacjami zamieszczonymi przez allegro) na adres e-mail allegroumowy@ups.com zlecenie stałych podjazdów kuriera, trochę to trwało zanim w dniu 8 stycznia tego roku otrzymałem potwierdzenie z tego samego adresu e-mail, że zlecenia stałych podjazdów są aktywne. Dzisiaj kiedy proszę o wykluczenie przesyłki z oceny allegro (terminowa wysyłka) ze względu na brak odbioru przesyłki przez kuriera, otrzymałem informację od konsultantki allegro że informacja którą otrzymałem od przewoźnika z adresu allegroumowy@ups.com nie jest potwierdzeniem przyjęcia stałego zlecenia podjazdów przez oddział ... ja twierdzę inaczej. Poniżej cytuję wiadomość którą otrzymałem od UPS

"Dzień dobry,

Koordynator poinformował nas że Państwa stałe zlecenie odbiorów jest aktywne. Kurier będzie u Państwa w dniu dzisiejszym po odbiór. Przepraszamy za niedogodności."

Odnoszę wrażenie że konsultanci allegro są jak święte krowy i nas, sprzedających traktują jak kretynów. Brak słów

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@DO-AN Przykro mi, że taka sytuacja ma miejsce, ale tę kwestię wyjaśnisz z doradcami. My nie mamy takiej możliwości. 

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów