anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Usunięcie Smart! dla wybranych produktów

EElektryka_com
#12 Orędownik#

Jak usunąć Smart! dla wybranych produktów tak, zeby w przypadku gdy kupujący dołączając do zakupu inne produkty mające smart! nie mógł skorzystać z tego programu. Innymi słowy chodzi o to, ze jak choć jeden produkt nie ma Smart! to w danym zakupie kupujący nie może skorzystać, ze Smart!

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mdrogeria
#21 Demiurg#

@EElektryka_com musisz utworzyć nowy cennik dostaw bez smart , np. bez łonów lub z ceną dostawy wyższą od maksymalnej i podpiąć ten cennik pod produkty  ,które mają być bez smarka .

oznacz moderatorów

EElektryka_com
#12 Orędownik#

Ogolnie chodzi mi o zachowanie Allegro Inpost Paczkomat, bo to, ze jak zrobię cennik tylko ze "swoimi" przewoźnikami to wiem, ze to właśnie tak zadziała, jak chce.
Jak zostawie tylko ten Allegro Paczkomaty InPost to rzeczywiście przedmiot nie ma smarta, ale jeśli kupujący dokooptuje jakikolwiek inny produkt w ramach tej dostawy, który ma smart to całe zamówienie ma smart z darmową wysyłką i są normalnie doliczane te dodatkowe prowizje na wszystkie produkty. 
Niestety nie da się ustalić wyższej ceny niż maksymalna.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@EElektryka_com możesz ustawić wyższą cenę dostawy dla form bez przedrostka allergo czyli ustawiasz dostawę ,, paczkomaty ,, nie ! ,,allegro paczkomaty ,, ... ale tego nie nadasz przez WzA

oznacz moderatorów

EElektryka_com
#12 Orędownik#

niezbyt rozumiem, co ma do tego cena w przypadku "swojego" inpostu? Jeśli nie dam wyższej ceny to co się stanie? Wciąż mogą "usmartowić" mnie na siłę?

oznacz moderatorów