Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W trakcie przygotowywania etykiety wybrałam za mały gabaryt, klient zapłacił za przesyłkę, jak anulowac etykiete?
@Client:65134918 zwykłam allegro czy lokalne
zwykłym
@Client:65134918 wygeneruje nowa etykietę. A co to za przewoźnik?
Inpost manager paczek
jak wygeneruje nową to zapłace.
@Client:65134918 no, i raczej nie Masz innego wyjścia , choć można i w ten sposób https://www.youtube.com/watch?v=aujW2gJB2HE
Jezeli to przesyłka smart, to możesz taką paczkę nadać w paczkopunkcie. Kurier który będzie umieszczał paczkę w paczkomacie odbiorczym umieści ją w większej skrytce. Jeżeli płaciłaś za paczkę, to zgłoś zwrot za niewykorzystaną etykietę i opłać nową przesyłkę w większym gabarycie. Ew. popros moderację o pomoc, może pomogą anulować etykietę i wygenerować ją ponownie.
a jak poprosic moderatora o pomoc, gdzie trzeba napisac?
Spróbuj zapytać na czacie Allegro. Tak chyba będzie najszybciej. Jeżeli chcesz prosić o pomoc tutaj, to podczas pisania odpowiedzi naciśnij OZNACZ MODERATORÓW (znajduje się nad oknem, w którym piszesz odpowiedź).
@Client:65134918 to kupujący zapłacił czy nie zapłacił? Jak zapłacił to wygeneruje nowa etykietę i występ o zwrot za niewykorzystanej etykiety. Jeżeli to była Smart to i tak nic nie da się zrobić będziesz musiał wygenerować nowa płatna etykietę.
zapłacił, ale nie chce generowac nowwj etykiety i płacic tylko zmienic rozmiar skrzynki
nie wie czy mi zwróca kase bo to było przez allegro
do allegro nie wystapie o zwrot niewyk. etykiety
@Client:65134918 przykro mi, ale nie mam możliwości anulowania wygenerowanej etykiety (mogę to zrobić jedynie w przypadku Allegro Lokalnie).
Tutaj konieczne będzie ponowne wygenerowanie etykiety z zaznaczeniem prawidłowego gabarytu. Niewykorzystaną etykietę możesz anulować tutaj.
i dostane zwrot pieniedzy za nią?
@Client:65134918 jeśli chcesz otrzymać zwrot środków za niewykorzystaną etykietę - konieczne będzie skontaktowanie się z InPost w tej sprawie.
jak wygenerowac nowa etykiete w menager paaczek? próbuje ale nie idzie
@Client:65134918 powinnaś móc wygenerować nową etykietę, w ten sam sposób, w jaki wygenerowałaś pierwszą etykietę. Czy pojawia się jakiś błąd? Jeśli wyświetla się jakiś błąd/komunikat - to proszę skontaktuj się bezpośrednio z InPost ze wględu, że Manager Przesyłek InPost to ich narzędzie i będą mieli większy wgląd w sytuację.