Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W trakcie przygotowywania etykiety wybrałam za mały gabaryt, klient zapłacił za przesyłkę, jak anulowac etykiete?
jesli chce wygenerowac nowa etykiete nie moge, bo juz raz sie odbył import z allegro, juz jest to zrobione i odhaczone. nie pojawia sie błąd.
nie powinno tak byc ze ktos pmysli sie z gabarytem skrzynki i leży cała sytuacja i nie mozna nic zrobić
Musisz zmienić na zakładce Import listę na "wygenerowane".
Tak, moge wygenerowć ponownie, to fakt, ale musze zapłacić.
przeszło bez zapłaty 🙂
Droga moderatorko, to ja teraz napisze jak to sie skonczyło i jak miożecie informowac klientów, bo chyba sami nie wiecie. Należy anulować ta żle wygenerowaną etykiete, a potem w menager paczek zmienić w zakładce Import allegro na "wygenerowane" i wtedy można jeszcze raz zaimportować tą przesyłkę i wybrać poprawną wielkośc skrzynki, nie płacąc dodatkowo żadnych opłat.
Droga moderatorko, to ja teraz napisze jak to sie skonczyło i jak miożecie informowac klientów, bo chyba sami nie wiecie. Należy anulować ta żle wygenerowaną etykiete, a potem w menager paczek zmienić w zakładce Import allegro na "wygenerowane" i wtedy można jeszcze raz zaimportować tą przesyłkę i wybrać poprawną wielkośc skrzynki, nie płacąc dodatkowo żadnych opłat. @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_