Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@rebel450 To raczej nie jest możliwe, że numer konta jest niewłaściwy bo konto do wypłat musi być zweryfikowane i zgodne z danymi właściciela konta Allegro - w innym wypadku weryfikacja i wypłata środków nie jest w ogóle możliwa.
Numer konta bankowego na moim koncie jest ING nigdy nie miałem konta w takim banku i konto mam od 2005 roku i w ostatnim czasie nic nie zmieniałem nawet nie wiedziałem że w moich danych jest taki numer konta do póki nie sprzedałem zeczy przez allegro lokalnie
@rebel450 nie realne dane osobowe konta allegro i w banku muszą być takie same inaczej nie powinna być możliwość aktywacji wypłat. Zmieniałeś ostaniu konta do wypłat?
Podejrzewam włamanie na konto allegro
@rebel450 Włamanie na konto Allegro jest prawdopodobne ale zmiana rachunku bankowego już nie.
Aby zmienić konto bankowe do wypłat to to konto bankowe musi być założone na Twoje dane. Takie same dane jak te na które jest zarejestrowane konto Allegro.
W innym wypadku weryfikacja nie przejdzie i konto do wypłat nie zostanie dodane do Allegro.
Czy w tym miejscu - https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/dane-konta - widzisz swoje dane?
Dane są moje numer konta nie jest mój
Może ktoś w allegro pomógł przy weryfikacji zmienionego numeru konta 🤔
Nie ma takiej opcji!!!
Nie podawałem nigdzie takiego numeru konta bankowego i też nie robiłem żadnej autoryzacji.
Dzwoniłem na infolinię tego banku i jeśli nie jestem właścicielem tego rachunku nie udzielą mi nawet informacji czy takie konto jest aktywne sprawę zgłosiłem telefonicznie przez konsultanta z Allegro
@rebel450 weryfikuję kwestię wypłaty oraz podanego rachunku do wypłat.
Witam właśnie jestem po wizycie w oddziale banku ING po weryfikacji przez nr. PESEL niema konta w tym banku na moje dane . Pani która mnie obsługiwała stwierdziła że nie może mi udzielić więcej informacji i że to zespół Allegro jest zleceniodawca i to on powinien zgłosić wniosek o zwrot środków . Jestem klientem Allegro od 20 lat i przykro mi to mówić ale nie widzę większego zainteresowania ze strony Allegro by pomóc mi odzyskać pieniądze.
@rebel450 a pytałeś w ING czy mają konto na twoje nazwisko?, bo Allegro nie sprawdza peselu w banku, tylko dane osobowe, jeśli ktoś nazywa się tak jak Ty, mógł podać Twój adres i założyć sobie konto
@KOGIEL_T Nawet gdyby tak było to bank takich informacji nie udzieli.
Ponadto - nawet gdyby tak było i ktoś o takim samym imieniu oraz nazwisku miał konto w banku ING to nadal do wyjaśnienia zostaje kwestia tego jak to konto bankowe zostało połączone z kontem Allegro.
Jedyne co mi przychodzi do głowy to jakiś błąd po stronie operatora płatności przy weryfikacji i podpięcie konta bankowego do niewłaściwego konta Allegro ale nie wiem w czy i jak to w ogóle jest możliwe.
Szczerze to sam niewiem jak to może być powiązane z moim danymi z Allegro.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Dziewczynki, prośba. To mega ciekawa, nietypowa sprawa.
Czegoś tu nie rozumiem przecież przy odrobinie dobrej chęci. Zgłaszają błędnie dokonany przelew i prośbę o zwrot środków .
Po czym ja przechodzę weryfikację poprawnego konta , przelew i po temacie.
Czekam na odpowiedź zespołu allegro mam nadzieję że doprowadzą sprawę do końca . To przecież oni robili weryfikację i przelali środki na obce konto.
Obiecaj proszę , że jak się to wyjaśni to zdradzisz nam co się stało 🙂