Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cały czas mam komunikat:
Błąd jest po naszej stronie. Daj nam chwilę.
Mam to samo, błąd allegro
To samo u mnie. Nie mam dostępnej opcji generowania etykiety przez ten komunikat.
U mnie także występuje ten błąd.
U mnie widnieje ten sam problem . Wiadomo czy bedzie można w dniu dzisiejszym wygenerować etykiety?
@ravenone @totonski @kryyeth @Client:102329836 @czarnulka_89_3 czy problem dotyczy Allegro Lokalnie?
Ja osobiście sprzedaję okazjonalnie, ale u mnie ten sam błąd - dodam, że problem dotyczy tylko sprzedaży poprzez serwis allegro lokalnie, na "dużym" allegro etykiety importują się do inpost poprawnie.
A cała sytuacja ma miejsce zapewne po nieudanej akcji serwisowej
Przewoźnik InPost informuje, że w trosce o bezpieczeństwo i niezawodność swoich systemów informatycznych zaplanowane zostały prace serwisowe. Przerwa serwisowa rozpocznie się w najbliższą niedzielę 18.06.2023 r. o godzinie 18:00 i zakończy w poniedziałek 19.06.2023 r. o godzinie 03:00. Prace potrwają 9 godzin.
źródło: https://www.sendit.pl/aktualnosci/przerwa-serwisowa-inpost-18-19-czerwca
@ravenone @adamerso @danol777 @czarnulka_89_3 @Client:102329836 @totonski @kryyeth proszę was o wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki. To powinno wystarczyć do rozwiązania problemu.
Witam. Sprzedałem przedmiot przez allegro lokalne. Nie mogę nadać paczki. Nie mogę stworzyć etykiety
@Syriusz69 Tylko paczkomat InPostu:https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/zarzadzanie-sprzedaza-na-allegro-lokalnie/jak-nadac-przes... kupujacy opłacił zakup? resztę samodzielnie wysyłasz.
@Syriusz69 @Chyba jest jakiś problem techniczny z generacja etykiet. Może to przez przerwę techniczną w InPost w ten weekend
Od wczoraj nie mogę wygenerować etykietę. Pierwszy raz taki problem. Piszy Ups, problem po stronie
brak możliwości wydrukowania etykiety, komunikat ups.. problem jest po naszej stornie
problem dotyczy płatności Nr płatności: 38b8755d-af6e-4cf1-8fb0-13e7914f32c2 numer klienta
Nie można wygenerować etykiety do paczkomatu. W górnej części ekranu jest komunikat:
Nie udało nam się pobrać danych o Twoich przesyłkach, wróć do nas później.
A poniżej Ups, mamy problem! Błąd jest po naszej stronie daj nam chwilę
Wiadomo coś na ten temat?
Mam problem z wygenerowaniem etykiety inpost na allegro lokalnie, widnieje taki komunikat Ups..., ma
Też mam ten problem od wczoraj
Czy ktoś z Allegro wreszcie coś z tym zrobi?
Identyczny problem u mnie od wczorajszego popołudnia.
Też mam