Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy do aktywacji wypłat środków ze sprzedaży można użyć Polski Iban Revolut?
@Mate-M5 możesz aktywować wypłaty za pomocą konta REVOLUT. Wejdź w ustawienia wypłat , a następnie w części Sposób wypłaty środków wybierz do banku za granicą. Uzupełnij numer rachunku – w polu Kraj wpisz symbol odpowiedniego państwa i podaj dane banku Revolut:
- kod BIC/SWIFT
- nazwę banku
- adres banku
- kraj banku
Z rachunku zagranicznego Revolut zrób przelew weryfikacyjny na kwotę 1 EUR. Przelew musisz zrobić w euro, nie w złotówkach.
Więcej informacji na temat aktywacji konta revolut znajdziesz w tym artykule.
Rozumiem, tylko mi konkretnie chodzi o polski iban- numer konta, który mam również przypisany do Revoluta
zrobiłem przelew tradycyjny do PayU na kwotę minimalną 5 zł, mniej się nie da. Ale z Iban polskiego, stąd moje pytanie 🙂
@Mate-M5 weryfikuję sprawę, ale konto revolut do wypłat można aktywować tylko poprzez przelew EUR, nie złotówek. Wrócę z informacją.
@Mate-M5 Wracam z informacją. Nie możesz zrobić przelewu z rachunku PL, bo to rachunek techniczny banku. Musisz zadeklarować numer zaczynający się od LT lub GB lub FR lub NL (w zależności od tego, gdzie zarejestrowany jest rachunek) i wykonać z niego przelew weryfikacyjny.
Witam, zrobiłem ponownie przelew weryfikacyjny na 1euro z konta walutowego Revolut (12 listopada). Do dzisiaj nie dostałem żadnej informacji, czy otrzymam odpowiedź?
@Mate-M5 Aktywacja PayU zazwyczaj trwa do 3 dni roboczych, zatem termin jeszcze nie upłynął.
Witam, nadal nie otrzymałem żadnego maila w sprawie aktywacji moich wypłat. Minęły już 4 dni robocze i nadal są nieaktywne. Czy mogę prosić o jakieś informacje?
Cześć, @Mate-M5. Proszę, podeślij poprzez formularz kontaktowy potwierdzenie zrealizowanego przelewu weryfikacyjnego.
@Mate-M5, potwierdzenie wpłaty weryfikacyjnej podeślij w prywatnej korespondencji mailowej, poprzez formularz kontaktowy. Nie umieszczaj takich informacji na forum.
Ok. Czy muszę zrobić dwa przelewy weryfikacyjne? Zrobiłem tylko jeden do PayU. Czytałem teraz że trzeba zrobić również do Przelewy24, czy to prawda?
@Mate-M5 jeśli chcesz mieć w pełni aktywne wypłaty, to warto przeprowadzić weryfikację u obu operatorów płatności.