Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Witam. Parę godzin temu zamieściłem ogłoszenie sprzedaży muszli na Allegro Lokalnie oraz 2 innych platformach. W życiu bym nie pomyślał, że będzie takie zainteresowanie jakąś muszlą i okazało się, że w przeciągu godziny została zakupiona na 3 portalach. Zastosowałem metodę "kto pierwszy ten lepszy" i byłem zmuszony anulować ogłoszenie na dwóch pozostałych platformach. Bardzo niespodobało się to jednemu z kupujących i zaczął mi grozić usunięciem konta na allegro, bo jak się okazało to Wasz pracownik. Allegro nie podje adresów kontaktowych, dlatego napisałem tutaj. Czy możecie go przekazać szefostwu, albo podać mi kontakt? Mam delikwenta numer telefonu, który mogę udostępnić, imię z kolei jest w screenach.
powoływanie się na wpływy?
Czy jesteś pewien że to był pracownik allegro
Mode w tym kraju, ja ma ciotkę ty masz wujka , znajomości mamy od... ale grożenie za muszlę. A to muszla klozetowa?
@and1click Na podstawie przesłanych zrzutów nie jesteśmy w stanie jednoznacznie stwierdzić, że osoba, z którą korespondowałeś, jest faktycznie pracownikiem Allegro. Możliwe, że pisząc o tym, próbowała jedynie wymusić na Tobie sprzedaż towaru. Jeśli posiadasz więcej danych pozwalających na identyfikację tej osoby, prześlij je tutaj.