Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy do aktywacji wypłat środków ze sprzedaży można użyć Polski Iban Revolut?
@Mate-M5 możesz aktywować wypłaty za pomocą konta REVOLUT. Wejdź w ustawienia wypłat , a następnie w części Sposób wypłaty środków wybierz do banku za granicą. Uzupełnij numer rachunku – w polu Kraj wpisz symbol odpowiedniego państwa i podaj dane banku Revolut:
- kod BIC/SWIFT
- nazwę banku
- adres banku
- kraj banku
Z rachunku zagranicznego Revolut zrób przelew weryfikacyjny na kwotę 1 EUR. Przelew musisz zrobić w euro, nie w złotówkach.
Więcej informacji na temat aktywacji konta revolut znajdziesz w tym artykule.
Rozumiem, tylko mi konkretnie chodzi o polski iban- numer konta, który mam również przypisany do Revoluta
zrobiłem przelew tradycyjny do PayU na kwotę minimalną 5 zł, mniej się nie da. Ale z Iban polskiego, stąd moje pytanie 🙂
@Mate-M5 weryfikuję sprawę, ale konto revolut do wypłat można aktywować tylko poprzez przelew EUR, nie złotówek. Wrócę z informacją.
@Mate-M5 Wracam z informacją. Nie możesz zrobić przelewu z rachunku PL, bo to rachunek techniczny banku. Musisz zadeklarować numer zaczynający się od LT lub GB lub FR lub NL (w zależności od tego, gdzie zarejestrowany jest rachunek) i wykonać z niego przelew weryfikacyjny.