anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Box domyślnie włączone

zakk87
#9 Pomysłodawca#

Proszę o wyłączenie domyślnej formy wysyłki allegro one box czy jak się to zwie. 

zakk87_0-1748415520972.png

W moim mieście nie ma nawet waszego automatu. Wystawiając więcej ofert muszę pamiętać o tym aby to wyłączyć. Przecież zaznaczenie form wysyłek powinno być opcjonalne!

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

Client:44052296
#21 Demiurg#

@zakk87 do AOB można zamawiać darmowe podjazdy DPD lub UPS

oznacz moderatorów

zakk87
#9 Pomysłodawca#

Nie chcę, nie ma u mnie punktu UPS. DPD nie obsługuje etykiet i wymaga aplikacji.

oznacz moderatorów

zakk87
#9 Pomysłodawca#

zresztą czemu mam zapierniczać 1km więcej aby nadać paczkę jak pod blokiem mam paczkomat. nie chcę tego po prostu, raz klient zamówił coś to anulowałem, zwróciłem pieniądze i musiałem jeszcze raz zakładać ogłoszenie.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@zakk87 Czy to jest zrzut ekranu z Allegro Lokalnie? 

Wiktoria
   Moderatorka
oznacz moderatorów

zakk87
#9 Pomysłodawca#

tak, to widok domyślny.

oznacz moderatorów

zakk87
#9 Pomysłodawca#

czemu mam zapierniczać 1km więcej aby nadać paczkę jak pod blokiem mam paczkomat. nie chcę tego po prostu, raz klient zamówił coś to anulowałem, zwróciłem pieniądze i musiałem jeszcze raz zakładać ogłoszenie.

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@zakk87 nie słyszałem o możliwości wyłączenia AOB na lokalnie.

oznacz moderatorów

zakk87
#9 Pomysłodawca#

czyli standard jak u Allegro, klientowi pod górkę. Ok to skoro takie to trudne to jakimś skryptem ogarnę. Dobra robota, oby tak dalej. Inwestorzy są zadowoleni.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@zakk87 nie będzie możliwości żeby na stałe odznaczyć formy dostawy Allegro One Box oraz Allegro Paczkomaty InPost. Możesz jednak odznaczyć je podczas wystawania oferty. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów