Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o wyłączenie domyślnej formy wysyłki allegro one box czy jak się to zwie.
W moim mieście nie ma nawet waszego automatu. Wystawiając więcej ofert muszę pamiętać o tym aby to wyłączyć. Przecież zaznaczenie form wysyłek powinno być opcjonalne!
@zakk87 do AOB można zamawiać darmowe podjazdy DPD lub UPS
Nie chcę, nie ma u mnie punktu UPS. DPD nie obsługuje etykiet i wymaga aplikacji.
zresztą czemu mam zapierniczać 1km więcej aby nadać paczkę jak pod blokiem mam paczkomat. nie chcę tego po prostu, raz klient zamówił coś to anulowałem, zwróciłem pieniądze i musiałem jeszcze raz zakładać ogłoszenie.
@zakk87 Czy to jest zrzut ekranu z Allegro Lokalnie?
tak, to widok domyślny.
czemu mam zapierniczać 1km więcej aby nadać paczkę jak pod blokiem mam paczkomat. nie chcę tego po prostu, raz klient zamówił coś to anulowałem, zwróciłem pieniądze i musiałem jeszcze raz zakładać ogłoszenie.
@zakk87 nie słyszałem o możliwości wyłączenia AOB na lokalnie.
czyli standard jak u Allegro, klientowi pod górkę. Ok to skoro takie to trudne to jakimś skryptem ogarnę. Dobra robota, oby tak dalej. Inwestorzy są zadowoleni.
@zakk87 nie będzie możliwości żeby na stałe odznaczyć formy dostawy Allegro One Box oraz Allegro Paczkomaty InPost. Możesz jednak odznaczyć je podczas wystawania oferty.