Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystałaty wgstawiłem lapotpa z opcją zapaty przy odbiorze zostało ta opcja wybrana kupujący się nie chce odpowiedzieć na moje wiadomości na allegro a telefon podany na jego konto to nr do kliniki w Gdańsku i teraz na koncie widnieje że mam zapłacić allegro za pośrednictwo co robić ?
@nazwisko_imie No cóż, Allegro automatycznie pobiera proziję przy opcji odbioru osobistego. Jeśli żartowniś nie odpowiada wyślij mu wiadomość przez Allegro ( aby system "widział" ) prosze o potwierdzenie zakupu do dnia X, nie ma z panem kontaktu a numer na który dzwoniłem należy do klinki - podał Pan nieprawdziwe dane. Jeśli do tego dnia Pan nie odbierze laptopa transakcję będę uważał za nieważną. Jak nie odpowie zgłoś się z tym do allegro. MOŻE oddadzą.
Napisać o zwrot prowizji:https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... trudno odzyskać ale napisz że podlą blednę dane.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ proszę o zablokowanie tego profilu
Po 1 podszywa się pewna osoba wiem ktora bo już raz blysnęła inteligencją kiedyś w poście produkujac sobie konto poziom 1 żeby potwierdzać swoje **piiip**yzmy a pisze w tym wątku
2 za działanie na niekorzyść osoby ktora zalożyła posta naklaniajac do popełnienia czynu zabronionego czyli nieuzasadnionego powiadomienia organów ścigania za co można ponieść konsekwencje prawne
3 za szczucie na forum