Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
chciałem obniżyć cenę wystawionego przedmiotu, jednak od razu po wybraniu opcji edycji oferty, klawisz "zapisz zmiany" jest nieaktywny, a nad nim pojawia się na czerwono komunikat "Rodzaj: Niedozwolona wartość".
O co chodzi?
@robkoch może podajesz jakiś inny znak niż przecinek, lu wpada spacja itp.
Problem polega na tym, że to się dzieje zanim zdążę cokolwiek zmienić w ofercie.
@robkoch Sprawdź czy problem występuje, kiedy korzystasz z innej przeglądarki. Jeśli tak, podaj numer oferty, o którą chodzi. Prześlij też zrzuty ekranu z widokiem opisanego problemu.
Sprawdzałem w kilku przeglądarkach i na różnych komputerach - efekt zawsze dokładnie ten sam.
Link do aukcji: https://allegrolokalnie.pl/oferta/falownikinwerter-fronius-symo-603m
@robkoch Dziękuję. Przekazałam sprawę do weryfikacji. Odezwę się, kiedy dostanę odpowiedź.
@robkoch Zasugerowano mi, że prawdopodobnie masz podpięty produkt do tej oferty. A zanim został podpięty, wypełniłeś parametr "Rodzaj" samodzielnie. W tej sytuacji najpierw w formularzu edycji odklikaj produkt i usuń wartość z parametru "Rodzaj". Następnie zmiana ceny powinna być możliwa.
Dziękuję za podpowiedź, działa! 🙂