Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy oferty w al.lokalnie mają jakiś numer? Chciałem bowiem skorzystać z pomocy i w formularzu podać numer oferty. Akceptowalny przez formularz powinien wyglądać tak: Numer oferty: 15026732664 a to co jest w lokalnie wygląda tak jak wiadomo. Nie da się jednak takiego numeru użyć bo komunikat informuję o nieprawidłowym numerze.
@amibis Oznaczenia ofert z Allegro Lokalnie to ciągi cyfr i liter. Możesz podać poprawny numer w treści wiadomości. A jeśli nie można jej wysłać bez wypełnienia pola z numerem, wpisz w tym miejscu oznaczenie innej oferty. Zaznacz tylko, że tak poradziłaś sobie z tym problemem, żeby konsultanci obsługujący zgłoszenie o tym wiedzieli.
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Moje oferty na Allegro Lokalnie zostały usunięte.
W odwołaniu koniecznie jest podanie numerów ofert, których nie można zobaczyć, bo są zakończone, po wejściu w te oferty strona jest nieodnaleziona. Jak w takim razie wypełnić formularz, który bez danych nie chce przepuścić dalej?
@Client:73990864 Odpowiedziałam Ci w innym wątku. Na przyszłość dodam, że nie ma potrzeby pisania o tej samej sprawie w różnych wątkach. Na pewno dotrzemy do Twojego posta/komentarza.
Tak mają ale nie taki jak tu napisałeś! W każdej ofercie masz taki nr na dole po lewej stronie każdej oferty.