Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałem przedmiot na Allegro Lokalnie,kupujący zapłacił,pieniądze są na koncie allegro,jak mam je uzyskać,konbinuje w zakładce ,,Rozliczenia" ale tam jak wszystko zagmatwane,niby ja mam zrobić jakiś przelew,kierują mnie na strone mojego konta bankowego,ale po co skoro mają mój nr konta,o co tam chodzi ? Od dwóch dni pieniądze na koncie allegro a ja ich nie mam,po co takie konbinacje ?
@andrzejlinert Pieniądze ze sprzedaży na Allegro Lokalnie wypłacisz w następujący sposób:
1. Przejdź do zakładki Środki i historia operacji.
2. Kliknij [wypłać środki]. Gotowe!
Więcej informacji znajdziesz w tym artykule.
Mam opcje ,,środki wypłacane automatycznie" opcja ,,wypłać środki" jest nieaktywna ,nie da się na nią kliknąć a przejde dalej to coś takiego...
W trakcie weryfikacji
1. Zrób przelew
Wykonaj przelew weryfikacyjny z rachunku:
Numer rachunkuPrzechodząc dalej akceptujesz regulamin Usługi Przelewy24 oraz wyrażasz zgodę na udostępnienie PayPro Twoich danych osobowych.
Zrób przelew2. Prześlij dokumenty
Potwierdź swoją tożsamość
Musimy potwierdzić Twoją tożsamość zgodnie z ustawą o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu. W jaki sposób potwierdzić tożsamość?
@andrzejlinert i co jest nie jasne?
To że środki nadal na koncie allegro
@andrzejlinert albo nie miałeś aktywnego P24 albo musisz wykonać ponowną weryfikację
Musimy potwierdzić Twoją tożsamość zgodnie z ustawą o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu. W jaki sposób potwierdzić tożsamość?
Wysłałem skan Dowodu Osobistego,dokonywałem wpłat na allegro,co jeszcze nr buta ? widzę że to daleko,daleko w lesie za **piiip**
To że środki nadal na koncie allegro,ja nie mogę wypłacić
Cześć @andrzejlinert, z tego co widzę, musisz dokonać weryfikacji. Dopiero po jej ukończeniu będziesz miał w pełni możliwość wypłacić swoje środki. Pomocny będzie przytoczony w Twoim wpisie artykuł.
Wysłany skan dowodu osobistego,dokonanie wpłaty na konto allegro z mojego konta,co jeszcze ? dane żony ?Oj koncze sprzedaż e na Lokalnie
Możesz powiedzieć podziękować ustawodawcy i Unii Europejskiej. To oni to wymyślili. Allegro robi tylko to, do czego jest prawnie zobowiązane.
To znaczy że **piiip** jest poza UE, tem nie takich problemów, wszystko idzie błyskawicznie
@pecela masz rację, ale Allegro chyba jest trochę nadgorliwe w tym temacie, mój bank ostatnio weryfikował mnie 15 lat temu i nie sprawdza co chwilę, czy piorę pieniądze😉