Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Brak możliwości wybrania punktów nadania z mojej okolicy przy opcji Allegro One Box.
Dotyczy allegro lokalnie. W zasadzie nie widać na mapce żadnego punktu w woj. podkarpackim - problem występuje na apce allegro lokalnie jak i przeglądarce.
@pedro_martinez przykro mi, ale przesyłki Allegro One Box możesz nadać tylko w automatach paczkowych, w takiej sytuacji możesz nadać je poza Allegro Lokalnie (jednak koszt dostawy będzie prawdopodobniej wyższy, niż opłacony przez kupujących), albo podjechać do Nowego Tomyśla.
W Warszawie ten sam problem, już któryś raz z kolei nie mogę wybrać swojego automatu.
W tym miejscu powinny być dwa automaty do wyboru a już od dłuższego czasu się nie pokazują
@budyniowax3 Czy masz na myśli Allegro One Box: AL030WJ1 (św. Wincentego 93, 03-291 Warszawa) oraz AL038WJ1 (św. Wincentego 110, 03-291 Warszawa)? Widzę, że są one dostępne na mapie i powinny być dostępne do wyboru dla przesyłek Allegro One Box. Podaj proszę numer przesyłki, którą chcesz nadać w Automacie.