anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Box - brak punktów na mapie

Dave069
#9 Pomysłodawca#

Witam. Brak możliwości wybrania punktów nadania z mojej okolicy przy opcji Allegro One Box.

Dotyczy allegro lokalnie. W zasadzie nie widać na mapce żadnego punktu w woj. podkarpackim - problem występuje na apce allegro lokalnie jak i przeglądarce.

oznacz moderatorów
22 ODPOWIEDZI 22

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@pedro_martinez przykro mi, ale przesyłki Allegro One Box możesz nadać tylko w automatach paczkowych, w takiej sytuacji możesz nadać je poza Allegro Lokalnie (jednak koszt dostawy będzie prawdopodobniej wyższy, niż opłacony przez kupujących), albo podjechać do Nowego Tomyśla.

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

budyniowax3
#1 Nowicjusz#

W Warszawie ten sam problem, już któryś raz z kolei nie mogę wybrać swojego automatu.

budyniowax3_0-1734384350424.png

W tym miejscu powinny być dwa automaty do wyboru a już od dłuższego czasu się nie pokazują

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@budyniowax3 Czy masz na myśli Allegro One Box: AL030WJ1 (św. Wincentego 93, 03-291 Warszawa) oraz AL038WJ1 (św. Wincentego 110, 03-291 Warszawa)? Widzę, że są one dostępne na mapie i powinny być dostępne do wyboru dla przesyłek Allegro One Box. Podaj proszę numer przesyłki, którą chcesz nadać w Automacie. 

Zrzut ekranu 2024-12-17 110939.png

Sandra
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów