Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wielokrotny [edycja] KICUCH [edycja] blokuje moją sprzedaż poprzez kupowanie ale nie płacenie . Sprawa z tym [edycja] była poruszana w 2022 w tym temacie na forum allegro : https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedający-o-allegro-lokalnie/wyłudzenie-maila-i-płatność-rozpocz...
widać allegro nic z tym [edycja] nie robi
@VEGETT0 Cześć. Zgłoszę to konto do weryfikacji przez odpowiedni zespół.
Wczoraj [edycja] (KICUCH) ode mnie też kupił telefon i zapomniał zapłacić. Fajnie jak by Ktoś się zajął takimi oszustami.
@exdex To konto zostało przekazane do weryfikacji.
Proszę, żebyś w postach nie używał wobec klientów czy sprzedawców określeń uznawanych za obraźliwe.
@nat_not Palant – zespołowa gra na punkty z użyciem drewnianego kija i piłeczki. 😁
Jaki jest efekt weryfikacji konta KICUCH [edycja]? Mam mieszane odczucia co do sprawności działania w tej kwesti.
@exdex odpowiedni dział zweryfikował to konto i podjął odpowiednie działania, szczegółowe informacje na ten temat to informacja wewnętrzna.
Czemu Allegro zrezygnowało z komentarzy wśród prywatnych sprzedawców ? Był to prosty system który zapobiegał takim sytuacją . Zwłaszcza że [edycja] KICUCH cudzym kosztem sobie komis na Allegro urządza !
Podjęto tak znaczące działania że tylko pogratulować efektów. Dlaczego ten użytkownik ma jeszcze konto? Przed chwilą dostałem od allegro (drugiego już) maila że (ponownie) rozpoczął zapłatę, oczywiście z zerowym efektem. Allegro zrobiło mi wczoraj zwrot prowizji, i niby ta feralna transakcja nie doszła do skutku a tu gość jeszcze dość żywo sobie działa.
@exdex Dzięki, zgłosiłam to konto ponownie.
nn
Witam. Podpinam się pod temat. To już drugi taki "klient" do tego samego przedmiotu. Blokowanie sprzedaży i ... tyle. Ja tracę czas, allegro nie zarabia a jakiś #### ma zabawę. Coś portal ma zamiar z tym zrobić?
ps. to jest to samo konto czy podobne albo na nowo założone?
Jeszcze to ta sama sytuacja.
@mrowka-m3 sprawdziliśmy oba te konta, ale nie mamy tutaj podstaw do działania. Jeśli kupujący nie opłacą tych zamówień w przeciągu 5 dni, oferty wznowią się automatycznie.
Po pierwsze, co mi z tego, że oferty wznowią się automatycznie? To nie jest żadne rozwiązanie.
Po drugie - w sumie można jak widać tak się bawić na allegro. Czemu nie. Chyba sam zacznę robić dokładnie to samo bo jak widać - wolno.