anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

BŁĄD Allegrolokalnie, nie można wystawić aukcji, ani zapisać edycji.....

MAMY ROZWIĄZANIE!
MMOStock
#10 Popularyzator#

Witam, od ok 2-3 godzin występuje problem z wystawianiem aukcji na Allegrolokalnie, jak również na Zapisaniu zmian w obecnych aukcjach, przycisk "Zapisz zmiany" nie reaguje na polecenia.... po wciśnięciu go ok 20 razy serwer dopiero załapał i zapisał zmiany w aukcji... chce zmienić ceny w 20 aukcjach jak to robię codziennie, i jedyne dziś występuje problem

Wyprzedam pytania co zrobiłem
- Próbowałem z innymi 2 przeglądarkami, wszędzie czyściłem ciasteczka i wszelkie dane 

-Próbowałem z 2 różnych komputerów

- Próbowałem z innym internetem

0 efektu, ciągle ten sam problem, nie mogę wystawić nowych aukcji na Allegrolokalnie... znajomy ma ten sam problem, ewidentnie problemy z serwerami Allegro, co jakiś czas udaje mi się edytować jedną aukcję wciskając 20-30x przycisk Zapisz zmiany....

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@MMOStock Z jakiego systemu operacyjnego korzystsz? Czy podobne problemy występują, kiedy używasz aplikacji mobilnej Allegro Lokalnie?

Żeby problemem mógł się zająć zespół techniczny, potrzebne będą zrzuty ekranu lub filmik z widokiem opisanych nieprawidłowości.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
MMOStock
#10 Popularyzator#

na PC w11 na drugim laptopie w10, Przeglądarki Mozzlia, Edge, i Internet Explorer, właśnie na Aplikacji 5min temu zmieniłem ceny bez problemy, jednak na żadnym komputerze przycisk Zapisz Zmiany, nie reaguje albo zareaguje raz na 20 kliknięć, co jest dziwne, nie jestem laikiem, na Loklanie sprzedaję od 1 dnia istnienia... 

oznacz moderatorów
MMOStock
#10 Popularyzator#

Ewidentnie błąd Allegro, na koncie które mi służy wyłącznie do Zakupów na Allegro, stworzyłem akukcje bez problemu oraz ją edytowałem, usunąłem, jednak jak zalogowałem się na konto na którym prowadzę Wyłącznie Sprzedaż, problem występuje ani nie mogę dodać nowej aukcji, ani Zapisać zmian, po prostu przycisk nie reaguje na wciskanie..., wiec to nie problem u mnie a u was

oznacz moderatorów
MMOStock
#10 Popularyzator#

bu2.png

oznacz moderatorów
MMOStock
#10 Popularyzator#

Jak widać na aukcji kilkam Zapisz, pojawia się Wystawianie... i nic się nie dzieje.... aukcja się nie wystawia

oznacz moderatorów
nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@MMOStock Przekazałam Twoje zgłoszenie do konsultacji. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
MMOStock
#10 Popularyzator#

Sam rozkminiłem, allegro nagle w niewyjaśnionych okolicznościach zabroniło linków, w aukcji nawet jeśli ten link kieruje do samego Allegro.pl, po usunięciu linku z aukcji, mogę edytować aukcje...

oznacz moderatorów
MMOStock
#10 Popularyzator#

film, z próby edycji, jakiejkolwiek aukcji,https://youtu.be/1qXFybgyg_Y

oznacz moderatorów