Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
nie mogę wygenerować etykiety, pojawia mi się:
Kupujący błędnie wypełnił formularz zamówienia.
Numer budynku jest wymagany.
Napisz wiadomość do obsługi klienta, pomożemy Ci rozwiązać tę sytuację.
mimo, że klientka podała te same dane. Czy możecie przenieść ten numer budynku z danych z poprzedniego jej zamówienia, jeśli faktycznie brakuje?
Błędna transakcja ma id ad3d626b-3f95-44d4-b41e-e2fa2b559f6a (nr płatności da28bf3d-414a-4a05-aafc-b85abd0732c5).
A poprzednia prawidłowa transakcja: 6afa5785-5e94-4994-85a1-aae1bd1663d4, i nr płatności: 1e547d1d-acc5-4796-b612-124feec9f934.
Pozdrawiam 🙂
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Jeśli znasz numer budynku to go po prostu uzupełnij i wygeneruj etykietę
Na Allegro Lokalnie nie mogę uzupełnić danych odbiorcy 😕
@Zarosniety_ogrod jeśli masz prawidłowy adres w formularzu ,,edytuj dane odbiorcy ,, i dodaj brakującą wartość .
Na Allegro Lokalnie nigdzie nie widzę takiej opcji.
@Zarosniety_ogrod Spróbuj teraz wygenerować etykietę.
Teraz działa, super, dzięki wielkie 🙂
Dzień dobry,
od 11 września 2024 mam ten sam problem. Nie mogę wydrukować etykiety inPost. Najpierw wyświetlał się komunikat o braku adresu, a teraz o braku numeru budynku. Kontaktowałem się w tej sprawie z Obsługą klienta Allegro, ale dostałem w odpowiedzi nic nie warte stwierdzenie, które niczego nie rozwiązało.
Natomiast Kupujący twierdzi, że nie będzie zmieniać żadnych danych w swoim formularzu zamówienia i argumentuje to ochroną danych osobowych. (sic!)
Proszę o pomoc
adiohel
Kupujący błędnie wypełnił formularz zamówienia.
Numer budynku jest wymagany.
Napisz wiadomość do obsługi klienta, pomożemy Ci rozwiązać tę sytuację.
@adiohel Sprawdź teraz czy możesz wygenerować etykietę.
SUKCES! Udało się! Bardzo dziękuję za pomoc.
Witam mam problem na allegro lokanie , bo jak coś kupuje to pisze do mnie sprzedający , że nie może utworzyć etykiety bo Kupujący błędnie wypełnił formularz zamówienia.
Numer budynku jest wymagany. Proszę o pomoc
Cześć, @LukaszPtak_. Przejdź do tej zakładki i edytuj swój adres, dodając spację między nazwą ulicy a numerem budynku.
Również mam taki sam problem. Nie mogę wygenerowac dla kupujacego etykiety inpost. Niby podał zły kod pocztowy a nie prawidłowy . Allegro milczy. Dramat
@pminor spróbuj proszę teraz wygenerować etykietę. Poproszę o informację, czy się udało.
Dziękuje. Udało się. Co było powodem i dlaczego tak się dzieje wielu ludziom? Można to jakoś systemowo rozwiązać? Kupujący myśli że wina jest po stronie sprzedającego.
@pminor super, dziękuję za informację! Rozumiem, że patrząc na ten wątek można wnioskować, że to częste problemy, ale tak nie jest. To sporadyczne przypadki i najczęściej wynikają z błędów w adresach kupujących (np. niepotrzebnych spacji lub niezmapowanego adresu - tak było w tym przypadku). Więc nie da się tego systemowo rozwiązać.
Dziękuję bardzo.