Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam serdecznie. Moje konto zostało zawieszone ponieważ podobno naruszyłam regulamin. Mimo wielu wiadomości wysłanych do działu bezpieczeństwa Pan Michał odpowiada ciągle ta samą regułka. Podobno korzystałam wcześniej z allegro. Mam konto od 13 lat i teraz gdy sprzedałam spodnie welurowe za zawrotną kwotę 30zl nie dość, że nie mogę potwierdzić przelewem moich danych choć konto bankoww jest moje i ma takie same dane jak konto allegro to jeszcze moje konto allegro zostało zawieszone. Nie mogłam mieć konta wcześniej bo 13 lat temu byłam niepełnoletnia. Te konto jest moim jedynym i tylko ja z niego korzystam. Zależy mi na nim bo służy mi głównie do zakupów a kupuje bardzo dużo a ostatnio sama wystawiłam kilka rzeczy na sprzedaż . Jak ja mogę to odblokować jak niechce mi nikt pomóc tylko dostaje tą samą wiadomość. Ja niewiem jak , kto, kiedy korzystał z konta a nie mogę otrzymać rozsądnej informacji jak to rozwiązać.
@bigos62 mmm... a nie logujesz się czasem na urządzeniu z drugiej ręki ? system wykrył powiązanie z innym kontem , na które nałożono blokadę .
Loguje się z telefonu który jest mój od nowości od 2 lat i nie było problemu dopóki nie sprzedałam spodni za 30zl
@bigos62 transakcja odbyła się poprawnie czy były ,, problemy,, z klientem ?
Brak problemów klient dostał paczkę i ja odebrał nie było nic negatywnego normalna sprzedaż
@bigos62 jedyne co mi przychodzi do głowy to Twoje urządzenie , prawdopodobnie ktoś je użytkował i narobił bałaganiu na allegro zanim trafilo w Twoje ręce . Wykryli powiązanie adresu IP .
Nie mam pojęcia. Jak ja mogę to odkręcić? Wcześniej dużo kupowałam nie było problemy a nagle coś nie tak.
@bigos62 świeży sprzedawcy są zwykle pod lupą no i ,,, gostek na stołeczku ,, dostał premię .
Doprawdy nie wiem co Ci poradzić , mediacja z DBT jest równorzędna z rzucaniem grochu o ścianę .
Nowe konto na inną osobę , inne urządzenie inne konto do przelewów .
Dramat 13 lat prowadzenia konta na marne. Pieniądze zablokowane ale fakturę za przesyłkę InPost mam opłacic a nawet skarpetek nie mogę kupić przez allegro.
system na allegro jest chory i cała reszta tego systemu
tak robią ja straciłam już 3 konta czepiają się do wszystkiego allegro nic nie pomaga
Co mam zrobić by pozwolili na założenie drugiego konta?
nic bo i tak nie pozwolo allegro ma jakis chory system
@bigos62 hmm popytałbym wśród członków rodziny korzystajacych z allegro na tych samych urządzeniach lub z tego samego internetu. BYc może ktoś z członków rodziny zawinił i juz dawno ma blokade a Twoje konto tylko powiązano. ....
A jeżeli tak by się stało to jak im to wyjaśnić jak opisać? Jest szansa na odblokowanie konta?