Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc.
Od 5 dni czekam na odblokowanie opcji wypłaty środków z payU.
Dwa dni temu dostałem wiadomość na e-mail, że już mogę wypłacać środki po pozytywnej weryfikacji danych, ale przycisk wypłaty dalej jest nieaktywny.
Cześć, @GiGi993. Widzę, że proces aktywacji rachunku do wypłat został rozpoczęty 1 lipca - weryfikacja może potrwać do 3 dni roboczych. Jeśli do jutra nie otrzymasz informacji o aktywacji rachunku, to napisz proszę ponownie. 😊
1 lipca dostałam wiadomość, że już niby wszystko jest zweryfikowane.
@GiGi993 dziękuję za załączony zrzut. Już wyjaśniam tą kwestię. 😊
Dziękuję
Dzień dobry, dalej nie zostały odblokowane środki z payU. Można prosić o weryfikację tego problemu?
Cześć, @GiGi993. Załączony mail zawiera potwierdzenie weryfikacji tożsamości. Dzisiaj zleciłeś przelew do PayU - od tego momentu weryfikacji powinna potrwać do 3 dni.
Dzień dobry, dalej mam zablokowane wypłaty z payU. Napisałam do PayU i dostałam e-mail z odpowiedzią, że proces weryfikacji przebiegł pomyślnie i wina nie leży po ich stronie, tylko po stronie Allegro.
Proszę o odpowiedź dlaczego blokujecie moje pieniądze już prawie dwa tygodnie?
@GiGi993 Konsultuję tę sprawę.
Czy już coś wiadomo o co w tym wszystkim chodzi?
@GiGi993 Otrzymałam informację, abyś kontaktował się mailowo w tej sprawie. W odpowiedzi na zgłoszenie 52926257 wyślij potwierdzenie ostatnio wykonanego przelewu weryfikacyjnego do PayU. Będziemy to weryfikować po naszej stronie.