Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu mam konto na allegro chciałem sprzedawać wystawiać przedmioty i blokujecie mi konto w celu bezpieczeństwa wymaganie dodatkowych weryfikacji czyli zdjęcie dowodu zdjęcia przedmiotu z dowodem dwa razy już wysłałem to co wymagaloscie nawet do ogłoszeń załączam rachunki z sklepów a wy nadal blokujecie walka 3 dni wczoraj konto odblokowanie dzisiaj znowu zablokowane mam już dosyć po 1 jeżeli wam nie wystarcza rachunek że sklepu i dowód osobisty którego nie macie prawa zadać to co was zadowoli ,dla mnie to paranoja jeżeli się boicie albo mnie o coś posadzacie to zgłosić mnie do odpowiednich organów ja mam zamiar nagłośnić tą sprawę w Social mediach
Zdjęcie towaru to nie dokument ja wykonuje czynnosci o ktpre poprpsil mnie urzad ochrony danych przesyłanie od kilku dni tego samego już mnie nie bawi jak mam co nowe ogłoszenie pisać i prosić się o odblokowanie konta to wolę nie sprzedawać u was ale nie sprawiedliwości wam nie odpuszczę
Rak zespołu allegro: sektor bezpieczeństwa
Losowo poproś sprzedawcę o weryfikację, ale weryfikacja nie przejdzie, środki zostaną wstrzymane, wesprzyj niegrzeczną prośbę działu bezpieczeństwa reklamacji, nie ma dowodów
Wysłałem im około 30 zdjęć czekamy
Od 72 godzin zero odpowiedzi mija sprawa trwa już 7 dni od 10 stycznia gdzie podziała się cała obsługa allegro ewidentnie unikają odpowiedzi ponieważ poprosiłem znajomych o zapytania w swoich kwestiach i dostali odpowiedzi myślicie nadal że jest to zabawne wysłałem wam zdjęcia z dowodem a wy co teraz nie potraficie odpowiedzieć no dział bezpieczeństwa tak real się do blokady konta a teraz nie potrafi z tym samym zaangażowaniem odblokowac konta ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Daj znać jak skończyła się ta sprawa 😉
Walczę przecież oni sami nie wiedzą czego chcą dlaczego żaden moderator nie odpowiada na szczęście trafiłem na przyjemną panią z UOD i wszystkie maile wydrukowałem napisalwm to ci mi wskazała i przesłałem do tej Pani dzisiaj mamy 18 a ja od 10 zablokowane konto mimo że wysłałem im ostatnio dużo zdjęć ,oninchca teraz pokazać kto jest góra ale ja to wytrzymam tym bardziej że więcej jest takich ludzi tylko wystarczy w Internecie poszukać
Jak widać bawią się wszechmogacych ewidentnie wyłudził dane bo ja zdjęcia przesłałem z dowodem więc wyłudzenie nie wiem kto w tym czasie przeglądam mój dokument i czy komuś nie przesłali
A jakie jest stanowisko działu bezpieczeństwa? Wysłałeś wszystko zgodnie z instrukcją i nic z tego? To dziwne.
@Zenekus W ciągu pierwszego miesiąca działalności na Allegro byłeś weryfikowany dwa razy. Podczas obu weryfikacji nie byłeś w stanie spełnić wszystkich wymogów. Rozumiem, że możesz nie być zadowolony z takiej decyzji, jednak ze względu na bezpieczeństwo transakcji, Twoje konto nie zostanie odblokowane.
Ha ha dobre sobie nie ważne Teraz UOD się tym zajmuje i wiem że nie jestem sam