anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokowanie wypłaty ze sprzedaży

Client:27829236
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry, allegro zaczęło kompletnie zbywać moje wiadomości i prośby o pomoc, więc opiszę moją sytuację tutaj. Może ktoś z was miał podobnie. Aktualnie czekam już ponad tydzień na odblokowanie wypłaty ze sprzedaży i muszę dopominać się o moje pieniądze,co jest bardzo męczące i frustrujące. Sprzedaż przebiegła pomyślnie, kupujący zrobił przedpłatę a ja tego samego dnia wysłałam mu zakupiony przedmiot paczkomatem. Tutaj kończy się pozytywny przebieg sprawy. Zanim doszło do sprzedaży, zmieniłam nazwisko na allegro. Okazało się, że nie jest zgodne z danymi w banku więc wróciłam do zmiany na prawidłowo widniejące nazwisko. Okazało się to problemem nie do przeskoczenia przez allegro, gdyż mimo zaakceptowania zmiany,w panelu właściciela konta nadal widnieją złe dane,allegro załamuje ręce i blokuje mi możliwość wypłat, każą któryś już z kolei raz zrobić przelew weryfikacyjny, który oczywiście robię,ale problem nie znika, dostaje maila by zrobić kolejny i tak w nieskończoność. Następnego już nie zrobiłam bo wpłaty PayU widnieją w historii operacji. Nie wiem już co więcej mogę zrobić ponieważ allegro mnie zbywa. Mogę,chyba jedynie zgłosić tą sprawę na policję jako bezprawne przetrzymywanie moich środków. Pytanie czy to zda rezultat? Ktoś już przez to przechodził?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:27829236 Widzę, że wciąż piszesz nowe wiadomości, zamiast odpowiadać na wysłane przez konsultantów. Odpowiedz na wiadomość nr 36434806, przesyłając załącznik, o który prosi osoba obsługująca Twoje zgłoszenie. Mam nadzieję, że ostatecznie sprawę uda się rozwiązać.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów