Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
8 dni temu sprzedałem dywaniki welurowe po przez Allegro Lokalnie, do dnia dzisiajeszego nie wiem czy ktoś je odebrał a co dopiero mówiąc czy ktoś zapłacił za nie. Bo do dnia dzisiajeszego nie mam środków za sprzedana rzecz
@kamil17bor jaka była opcja płatności i transportu?
Na allegro finanse sprawdzałeś czy jest wpłata od kupującego? Masz aktywowane konto do wypłat w PayU i P24?
0 zł
@STUDENCIK1974 czyli zostaje kwestia albo braku aktywacji konta do wypłat albo jakaś blokada na wypłaty. Nie wiemy jak @kamil17bor wysłał, że niema informacji o doręczeniu ?
Zapewne kolejna aukcja na AL bez sfinalizowania transakcji. Kupujący ma 3 dni na wpłatę. Często jest to bawienie się i nie płacenie. Może być też inny powód - kupujący mógłby poinformować o tym. W kwestii niepłacenia na AL powinno to zostać zmienione - jakieś blokady po kilku takich transakcjach.
Cześć, @kamil17bor. Widzę, że dla zamówienia z 18 czerwca kupujący wybrał metodę dostawy Przesyłka kurierska - pobranie. Przykro mi, ale w takim przypadku nie mam wglądu do informacji o przesyłce, ponieważ nadałeś ją poza Allegro Lokalnie.
Informacje na temat przesyłki, powinieneś znaleźć na stronie do śledzenia paczki przewoźnika, z którego usług skorzystałeś nadając paczkę.
Przy okazji zapytam jak podchodzi allegro do sytuacji notorycznego braku wpłaty przez kupującego? Są wprowadzone jakieś ograniczenia licytacji, zakupu? Bardzo proszę o informację.
@STUDENCIK1974 jeśli ten sam kupujący nie zapłaci kilka razy, to możesz go zgłosić i zablokują mu konto
Dziękuję za informację 🙂
@STUDENCIK1974, jeśli ten sam kupujący notorycznie rozpoczyna u Ciebie transakcje bez opłacenia zakupu, to podeślij nam jego dane przez formularz kontaktowy. Zweryfikujemy to i podejmiemy decyzję o dalszych krokach.
Dziękuję za informację 🙂