Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W zakładce moje rozliczenia widnieje wpłaty od kupujących jest kwota ale nie mogę wypłacić środków kiedy wchodzę na saldo jest 0 w środkach też nic , w historii operacji nic, towar wysłany a kasy nic. Czyżbym padła ofiarą oszustwa. Nie wiem jak to rozumieć
@malgosca Nie widzę żadnych wpłat od kupujących na Twoim saldzie Allegro Finanse. Prześlij zrzut ekranu z zakładki, w której widzisz kwotę.
Pierwszy raz sprzedawałam coś raz mój błąd zaznaczyłam odbiór osobisty trudno nie mogłam wykasować (trudno prowizja, ale ani nie umiałam zmodyfikować ani usunąć)więc następny zamieściłam właściwie z drogą e-mail tak jak chciał klient bardzo mu zależało kazał mi sprawdzić w moje rozliczenia czy jest kasa i tam było więc towar wysłany. Chyba daruję już sobie sprzedaż na allegro
@malgosca Jesteś pewna, że do sprzedaży doszło na koncie, z którego tutaj piszesz?
tak
@malgosca Nie jest to możliwe. Na tym koncie nie wystawiłaś żadnej oferty. Widzę, że masz też inne konto zarejestrowane na swoje dane - Client:91075756. To na tym drugim koncie doszło do sprzedaży i jest kwota do wypłaty w Allegro Finanse.