Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący zamówił u mnie towar za 40 zł, ma aktywny smart, ja też, ale nie dostał darmowej przesyłki do paczkomatu. Co z tym zrobić? W czym problem?
@ewelka0783 a udostępniłeś transport Allegro paczkomat InPost?
Podaj numer zamiwienia
Do tej pory wysyłałam paczkomatem i kto miał smarta miał przesyłki za darmo
To że Ty masz Smart nie ma żadnego znaczenia.
Podaj tutaj nr zamówienia i oznacz moderatorów.
Kupujący miał smarta i zrobił przesyłkę za 40 zł powinien więc mieć darmowy paczkomatu
Nie da Ci się pomóc. Nie ma szans!
On i Ty Smarta, 8przesylek ma Smarta i liczą się nawet te ze zwrotu ale zapytajmy: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ewelka0783 może wykorzystałeś limit 8 przesyłek?
Jeśli kupujący sam ma smarta i robi zakupy za 40 zł to powinien mieć przesyłkę za darmo. No chyba że na allegro lokalnie są inne zasady? Sama często kupuje coś na allegro i jako kupujący nie miałam limitów na smarta
No są inne na AL, wszyscy Ci tu piszą, jest limit 8przesylek Smart, Ty i kupujący musi mieć Smarta, wysyłka paczkomat InPost.
Ok, teraz rozumiem
Widzę że limit przesyłek smart mam 0/8, ale czy nie jest tak, że kupujący nie może wykorzystać swojego smarta jak robi zakupy za 40zl?
Tak kupujący nie ma limitu ale limit ma sprzedajacy, limit 8wysyłek.
Czyli kupujący nie może kupić z darmową przesyłką, choć ma wykupionego smarta, bo ja wykorzystałam już swój limit 8 przesyłek? Słabe to trochę...
A limit się jakoś odnawia?
@ewelka0783 może przedłużą na następny miesiąc promocje. Jak nie to przejdź ze sprzedażą na zwykłe allegro
A jak to zrobić? Jak próbuję dodać ogłoszenie od razu wyskakuje mi allegro lokalnie
Nie odnawia się, jest 8 dla danego konta.
Dziękuję za pomoc, teraz już wszystko jasne
Tak: zjeżdżasz an dól i po prawej masz wystaw przez dotychczasowy formularz: