Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć kupiłem konto do gry ale mam co do niego obawy i chciałbym dostać zwrot pieniędzy póki konto nie zostało jeszcze wysłane do mnie czy jest taka możliwość?
Kupione na allegro lokalnie przez blika
Jeżeli to prywatny sprzedajacy to musisz jego zapytać i się z nim dogadać, ponieważ nie możesz sobie tak anulować zakupu od prywatnego sprzedającego.
a jest jak się nie zgodzi?
Allegro gwarantuje bezpieczne zakupy i jak będą problemy to nie zostawią cię na lodzie .
to co mam w takiej sprawie zrobić? gdzieś napisać czy co
Nie musi się zgodzić na anulowanie zakupu, napisz do sprzedającego.
a co jak nie będzie chciał zwrócić? napisać do supportu czy coś?
A na jakiej podstawie chcesz pisać do Allegro, wg prawa nie musi się zgadzać, ale są później pewne narzędzia jakby oferta nie była zgodna albo uszkodzona. A dlaczego nie pomyślałeś przed zakupem?
Ale w jakiej sprawie ty chcesz pisać? Sprzedający nie ma obowiązku przyjmować od ciebie zwrotu. Trzeba myśleć przed zakupem zamiast później kombinować.
Jeśli opłaciłeś i będziesz niezadowolony z produktu lub go nie otrzymasz wtedy możesz działać . Jeśli produkt nie jest zgodny z opisem możesz założyć sprzedawcy dyskusję , a jeśli to nie wyjaśni problemu to składasz wniosek do POK i allegro zwróci ci poniesione koszty a sami zdecydują co zrobić ze sprzedawcą.
Nie rozpędzaj się....😊
Ja to Ciebie widzę ciągle w biegu 😊
Jasnowidz czy jarek...😎
Twoja kula z awatarem mi podpowiada...🤗
🤣
produkt właśnie dostałem i nie jestem właśnie kompletnie nim zadowolony napisałem do sprzedawcy przed jego wysyłką i nic mam to gdzieś zgłosić czy jak? jak dostać zwrot pieniędzy
Tu nie chodzi o twoje zadowolenie tylko o to czy produkt jest zgodny z opisem.
konto jest bez skinów chociaż że w opisie nie pisało że może być ono właśnie bez
A było napisane, że jest z nimi? Czy to tylko twoje domysły?
nie było napisane ale było zdjęcie rzekomego konta