anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy Allegro może wstrzymywać wypłatę pieniędzy na moje konto bankowe?

maniek_pm
#8 Zapaleniec#

Proszę o pomoc. Po sprzedaży przedmiotu na "Allegro Lokalnie" otrzymałem środki pieniężne na moje konto na Allegro, zleciłem wypłatę środków na moje konto bankowe ale przelew nie został wykonany mimo, że minął już czwarty dzień nie licząc weekendu. Na początku Allegro wymagało potwierdzenia mojej tożsamości pomimo tego, że moje dane łącznie z numerem konta nie zmieniły się od wielu lat. Przesłałem skan dowodu oraz wpłaciłem 1,01zł. na konto banku, kwota ta już powróciła na moje konto ale mimo to nie otrzymałem przelewu kwoty za sprzedany przedmiot. Od sprzedaży minęło już 11 dni, wysyłam zapytania do Allegro jednak bez odpowiedzi.
Proszę o pomoc w jaki sposób mam dalej postępować by przelew został zrealizowany.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@maniek_pm  prawdę mówiąc, to póki co kasą zajmują się tutaj zewnętrzne firmy, ale jeśli  wysłałeś zgłoszenie, to może ktoś to przyspieszy @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@maniek_pm widzę, że jesteś z nami w kontakcie w zgłoszeniu o numerze 50898968. Widzę też, że operator płatności wymaga przesłania dokumentu tożsamości w celu weryfikacji. Ustalam szczegóły w sprawie przesłanego dokumentu (czy operator płatności go otrzymał, czy będzie konieczne ponowne jego przesłanie) i wrócę z informacją. 

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@maniek_pm otrzymałam informację, że będziemy się z Tobą kontaktować w tej sprawie mailowo - odpowiadając w zgłoszeniu 50898968. 😊

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów