Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@gabrielka-g Cześć 🙂 Jest to próba wyłudzenia danych. Żaden klient na Allegro Lokalnie nie potrzebuje Twojego adresu mejlowego, żeby dokończyć zakupy. Wskazane wyżej konto zostało już zabezpieczone, dzięki za sygnał. Dobrze, że jesteś czujna!
Tu chyba to samo.
@bati811 Dziękuję za sygnał. Zabezpieczyliśmy konto, z którego do Ciebie pisano.
Następny...
@bati811 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zabezpieczyliśmy to konto.
Dzien dobry, chсе zІоżус zamоwіеnіе przez АІІеgrо, alе nа kоnіес trаnsаkcjі wуmаgа роdаnіа е/mаіІа sрrzеdаjасеgо. Сzу mоgІbуś mі tо nаpіsас?
omadzia5 tak , podaj ADRES E- MAIL , A OTRYMASZ WIDOMOŚĆ Z LINKEM ŚLEDZĄCYM . Jeśli musisz odpisać poproś o dalszą konwersację przez ,,centrum wiadomości ,,
Czy jesli skasuje ta wiadomość bez klikania w link, nie bedzie juz miec do mnie dostepu? Konto pocztowe będzie bezpieczne?
Dużo oszustów się mi trafiło i proszą o e-mail
Client:104760975
maj40
kasLovKrys
mniesp
mstyrc
Client:38933045
Client:104770986
@omadzia5 Cześć. Czy mogę Cię prosić o screen tej wiadomości, na którym widoczna jest nazwa użytkownika?
Wysłałam całą wiadomosc jaką otrzymałam emailem
Chcę wysłac screena
@omadzia5 nie widzę załącznika w wiadomości mejlowej. Na Gadane możesz wstawić zrzut ekranu klikając na ikonkę z aparatem:
Jeśli Ci się nie uda, napisz proszę sam login i zweryfikuję tę sprawę.
Jak dla mnie to oszustwo
@omadzia5 Dziękuję Ci za zgłoszenie, zrzuty ekranu i czujność. Konto zostało zablokowane.