Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
witam mam problem po raz kolejny dostaje dziwne wiadomości bardzo proszę o zablokowanie tych kont
2 osoba
3osoba
@blondi87_bb, bardzo Ci dziękuję za czas, który poświęciłaś na zgłoszenie nam tych kont. Wszystkie są już zablokowane.
Serdecznie dziękuję za pomoc. Uczciwość jest dla mnie piorytetem.
Na allegro od lat kupuję ale wystawiłem po raz pierwszy lokalnie, w sierpniu, swoją ofertę sprzedaży Avermedii. Dziś dostałem na czacie jakieś 2 dziwne oferty z domaganiem się mego majla ale bez propozycji ceny zakupu itp. Nie wiem co robić.
@zolmar2 dziękuję za Twoje zgłoszenie. Dobrze, że zachowałeś czujność. Zablokowaliśmy to konto. Gdy otrzymujesz taką wiadomość to proszę nie odpisuj na nią, tylko od razu zgłoś do nas login osoby, od której ją otrzymałeś.
Witam drugi raz już tego dnia i widać że to jest czyste oszustwo bo jak i na jednym screenie od innej osoby tak i na tym jest taki sam nr transakcji w tam gdzie się wyszukuje
Ten login mi to wysłał : monikaNowak125
@oKrrin dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Mam to samo
Witam, przed chwilą dostałam podobną wiadomość. Niestety zdążyłam podać adres e-mail.
Próba wyłudzenia danych - phishing
klient- 103651316
Nie potrzebuje, możliwa próba oszustwa.
@Andy034 dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zgłosiłam to konto i działamy, zaraz będzie zablokowane.
Witam,
Też otrzymałem takie zapytanie, nawet dwa..
Jedno od
Krawczyk155,
a drugie od
Client:103890175
Jarek
@kobimoto dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy wskazane konta.
Ja mam to samo teraz, nazwy kont:
@Mavo555 Dziękuję za zgłoszenie, zajmiemy się tym.
Dziękuję bardzo, ciekaw jestem jak to działa, bo na 5 ofert przeze mnie dziś wystawionych w ciągu dajmy na to jednej godziny, pytania o adres mail z rożnych kont tyczą się tylko jednej z nich, tak do 15 minut średnio,
I kolejny
@Mavo555 Dziękuję, działam.
Dostałam też taka wiadomość o podanie e-maila