Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@jcus @pluser_pl dziękuję za Wasze zgłoszenia! Oba konta są już zablokowane.
@Client:43406642 nie kilka, nie loguj się bo wyczyszczą Ci konto bankowe 😞 @_HolaOla_
email podałem z ciekawości co mi przyślą gdyż już się domyślałem o co chodzi ale chciałem się upewnić
@Client:43406642 Dziękuję za zgłoszenie, to konto już jest u nas zablokowane.
Teraz widać?
@SekreckiRafal już podałeś login więc kolejne posty tylko zaśmiecają forum 😞 zdjęcie się dodało choć go nie widzimy bo masz za mała rangę, admin musi je udostępnić 🙂 Ale wszystko działa
Ok, najmocniej przepraszam za spam. Miłego wieczoru życzę 😉
Jak prośba o podanie maila to zapewne tak. Obrazek niewidoczny.
@Lemonka_6 Nic nie podawaj, niczego nie potwierdzaj, nic nie klikaj, bo stracisz pieniądze.
@Lemonka_6 Zablokowaliśmy już wskazane konto.
Witam
pewna osoba dziś mi wysłała wiadomość czy podam adres mail do wysyłki
Z całą pewnością jest to próba oszustwa, niczego nie wysyłaj.
A jak już wysłałem co mam zrobić pospieszyłem sie ....
Przyśle ci maila z linkiem więc nie otwieraj go.
Niekoniecznie próba oszustwa. Czasami się zdarza, ze klient nie zdąży odebrać przesyłki z paczkomatu i prosi o ponowną wysyłkę po powrocie do nas i żeby wygenerować nową etykietę nadania też prosimy o adres maila, bo adresy są szyfrowane przez Allegro i na ten podany pierwotnie nie da się wygenerować nowej etykiety.
Wszystko zależy od tego, po co był potrzebny ten adres, więc bez stresu.
@oKrrin dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto. Samo podanie e-maila jeszcze nie przynosi konsekwencji, ale nie klikaj prosze w żadne linki otrzymane w wiadomości e-mail i nie podawaj swoich danych.
Dziękuje bardzo , jeszcze żadnej informacji nie dostałem .
Tengo el mismo problema y me envían esto:
DESPUÉS DE ACEPTAR EL PEDIDO, PARA COBRAR UN PAGO, SIGA LAS SIGUIENTES INSTRUCCIONES |
¿QUÉ ES VERIFICACIÓN? - DEBE CONFIRMAR SU IDENTIDAD EN EL PROCESO DE VERIFICACIÓN A TRAVÉS DE LA CUENTA PERSONAL DEL BANCO CON LOS SERVICIOS QUE UTILIZA - ESTA ES UNA VERIFICACIÓN ÚNICA, DESPUÉS DE LA CUAL SERÁ INGRESADO EN LA LISTA DE SERVICIO OFICIAL
Parece ser spam o phishing. |