Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Otrzymałam również taką "propozycję" podania emaila do zapłaty.
@anka_mala, @zieleniec33 - zablokowaliśmy wskazane konta.
Kolejny oszust, proszę o interwencję.
Witam ponownie. Kolejna próba wyłudzenia. Wcześniej jak była możliwość wystawiania rzeczy wyłącznie przez allegro (nie allegro lokalnie), to nie miałam takich sytuacji. Odzywały się osoby naprawdę zainteresowane, a ja nie miałam powodów do obaw, że coś się stanie, jakaś kradzież, czy wyłudzenie danych. Przecież tak może być wiele razy i za każdym mam tutaj pisać o kolejnym przypadku?! Tak nie powinno być, powinni Państwo tak zabezpieczyć Sprzedających by do takich sytuacji nie dochodziło.
Hej! Podsyłam screen od kolejnego oszusta. Z góry dzięki za interwencję. Pozdrawiam.
@iwonaanna2 dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Monyko też pisze to samo, by podać maila.
@elzbieta925 Dziękuję za zgłoszenie. Zablokujemy to konto.
Podejrzana sprawa
@ijulc Dziękuję za zgłoszenie. Jest to próba wyłudzenia danych - nie podawaj proszę swojego mejla - kupujący go nie potrzebuje do złożenia zamówienia. Zablokujemy to konto.
Witam cieplutko, do mnie też dziś wysłano wiadomość z próbą wyłudzenia adresu email. Wrzucam screena dla Szanownej Moderacji 🙂
@denaturator_pl Bardzo dziękujemy za zgłoszenie i screena 🙂 Konto już jest zablokowane.
Taka sytuacja
Witam u mnie to samo próba wyłudzania maila Client:103712586, pozdrawiam
Ja również chciałabym zgłosić próbę wyłudzenia. Załączam screena.
Cześć.
Niestety też się nadziałem na scammera.
@rol132 @daimos86 @Azureus89 @Client:44208826 Dziękujemy za zgłoszenia. Zablokowaliśmy wskazane konta.
Też takie dostałem 😕
na szczęście Outlook zablokował link 🙂