Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Tak też myślałam. Dziękuję
Możesz zostać oszukana, nie podawaj , kupujący ma wszystko w ofercie i może zapytać na czacie.
Dzięki;-)
@X-woman75 dziękuję za Twoje zgłoszenia! Dobrze, że zachowałaś czujność!
Zablokowaliśmy wskazane konta.
Mam na Allegro Lokalnie wiadomość od
Dobry wieczór. dokonuję zakupu u Państwa. ale otrzymuję tę wiadomość, Proszę zapoznać się z informacjami na zdjęciu i napisać mi szczegóły:((, Z góry dziękuję za wyrozumiałość))) To wygląda na oszustwo.
@greggy11 To próba oszustwa. Niczego nie podawaj, nic nie klikaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
@greggy11 dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zgłosiłam to konto i zaraz będzie zablokowane.
Podałem maila ale nie dawało mi to spokoju..
Mam się teraz spodziewać spamu i linków? 🤦🏻:płeć_męska:
Client:103723954
@E_activity dziekuję za Twoje zgłoszenie! Samo podanie e-maila nie prowadzi jeszcze do konsemwecji ale możesz otrzymać trochę spamu. Ważne żebyś nie klikał w żadne linki i nie podawał swoich danych. Konto osoby, która do Ciebie napisała już zgłosiłam i zaraz będzie zablokowane.
Kolejni "klienci" do zablokowania, próbujący wyłudzać adresy email w oparciu o ten sam sfałszowany screen z info o niemożności dokonania zakupu:
- BorkowskaLiliana;
- Client103622646;
- Magdalenaaaa1989
Dzień Dobry
Otrzymałem prośbę o podanie adresu e-mail od użytkownika Podgorska233, proszę o zablokowanie konta
@mateusz7774 Dzięki, konto jest już zablokowane.
Dziękuję serdecznie za szybką reakcję 🙂
Dostalam podobna wiadomosc czy to jest oszustwo?
@klaudiabet Tak, to prawdopodobnie próba wyłudzenia, dlatego podaj mi proszę login konta, od którego dostałaś taką wiadomość.
Proszę kolejny :
@mari01986 Dzięki, działam.
Witam
Otrzymałem dwie wiadomości z próba wyłudzenia maila.
Poniżej screeny
@m0nterie Dziękuję za podesłanie zrzutów ekranu. Oba konta zostały zablokowane 🙂