Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@efan999 Dzięki za zgłoszenie, możesz mi podać loginy tych "kupujących"?
@eryka6 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam,
Dwóch kupujących na Allegro Lokalnie prosi mnie o podanie mojego adresu email w celu kupienia mojego przedmiotu. Czy to prawda, że potrzebują mój email?
Ich nazwy to: pl_magdalena1974 i Client:103831205.
Proszę o pomoc.
@Client:37594357 Cześć. Kupujący nie potrzebują Twojego mejla, jest to próba wyłudzenia. Oba konta zostały już zablokowane. Dziękuję za zgłoszenie! 🙂
@Client:35233999 Dzięki za zgłoszenie, konto zostało zablokowane
Treść "Witam, kupując przez Kup Teraz, Allegro prosi mnie o wypełnienie pola maiI sprzedającego w celu wysłania potwierdzenia wpłaty, proszę o podanie swojego emaiIa, dziękuję!"
Uważam że to oszust bo otrzymałem od niego maila z prośbą o o potwierdzenie zamówienia, a adres taki:
Id klienta
@piotrtzn Informuję że wyszukiwarka na forum nie jest popsuta i działa.
ps Tak to próba wyłudzenia danych. Allegro pewnie go zaraz zawiesi. Nic nie podawaj.
Jeżeli prośba o maila to może być próba oszustwa.
@jasmin2010 To próba wyłudzenia, więc nie podawaj żadnych danych. Już działamy w tej sprawie.
@piotrtzn Tak, jest to próba wyłudzenia danych. Konto zostało już zablokowane.
Do mnie też przyszła taka prośba od użytkownika MilewskaAnna18
@tbaz To konto jest zablokowane, dzięki za informację!
Witam
sprzedaje przedmiot na allegro lokalnie , pojawila sie prośba o podanie maila , co jak widze jest proba oszustwaw
"Witam, czy ogłoszenie jest nadal aktualne? Klikam na kup teraz i pojawia się problem proszę o adres email abym mógł dokonać zakupu. Z góry dziękuję"
uzytkownik ktory prosi o podanie maila :
legmini
@tomekd7 Zablokowaliśmy wskazane konto.
Dzień dobry. U mnie taka sama sytuacja z dzisiaj.
@piotrtzn Dzięki za zgłoszenie! Konto zostało zabezpieczone. Wyślij proszę maila, którego otrzymałeś za pomocą opcji "przekaż dalej" na adres spolecznosc@allegro.pl. 🙂