Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:49977683 dziękuję za zgłoszenie! Konto zostało zablokowane.
Ja również dostałam prośbę o podanie maila w celu ukończenia zamówienia A potem o potwierdzenie wysłanego na maila linku (jeszcze nie potwierdzilam)
@3Eliza9, dziękuję za Twoją czujność. Konto jest już zablokowane.
Chviasa , próbuje przekrętu, jak odzyskać teraz prowizję?
@Client:49977683 To konto jest już zablokowane. O jakiej prowizji mówisz? Na Allegro Lokalnie nie ma prowizji, jest jedynie opłata za sprzedaż - ale tutaj do sprzedaży nie doszło.
przychodzą wiadomości od
prosza o adres e-mail co z tym zrobić?
@grzesiek6055 nie podawać bo to wyłudzenie 🙂
zaraz @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ich zablokują 🙂
@grzesiek6055 Dziękuję za zgłoszenie, już działamy w tej kwestii.
@konrad2694 Zweryfikujemy sytuację na tym koncie. Nie klikaj proszę w żadne linki i przyciski, które zostały Ci wysłane na mejla.
Ok, jednak nie ma prowizji
Witam,niestety mam podobny przypadek-konto Jacub_hanna1125 i hanna 4122-prośba o e-mail
@Quinters Cześć. Dziękuję Ci za zgłoszenie! Oba konta zostały zablokowane.
NIC NIEPODAWAJ ZADNEGO ADRESU EMAILA .TO JEST OSZUSTWO ,POZNIEJ PODESLE COS ZEBYS KLIKNEŁA NIBY JAKIES POTWIERDZENIE WYPLATY (POZNIEJ OKAZE SIE ZE BEDĄ MIEC TWOJE DANNEI MOGĄ WYZEROWAC TWOJE KONTO )
Witam, kupuję u Państwa przedmiot, ale dostaję następującą wiadomość. Proszę spojrzeć na zdjęcie i wysłać mi to, o co prosi Allegro. Dziękuję.
@Archereu Tak, jest to próba wyłudzenia danych. Żaden kupujący nie potrzebuje Twojego adresu mejlowego. Dziękuję za zgłoszenie! Konto zostanie zablokowane
Dzień dobry
mam tę samą sytuację:
@GreatMMM, to konto już zablokowaliśmy. 🙂