Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Witam,
Kolejny do kolekcji. Może jakaś opcja do raportowania tego bezpośrednio z czatu na Allegro lokalnie?
@__wilku__, @lukago, @olfisz - wskazane przez Was konta są zablokowane. Niestety nie ma możliwości, aby takie konta raportować bezpośrednio z Allegro Lokalnie. Mogę Was zapewnić, że każde Wasze zgłoszenie (na Gadane lub w jakiejkolwiek formie kontaktu z Allegro) jest przez nas analizowane i podejmujemy wobec takich kont odpowiednie kroki.
witam,niestety mam identyczną sytuację-client 104008082-prośba o e-mail☺
@Quinters, to konto jest już zablokowane.
Rowniez dostałam info, ze bez podania mojego maila nie można dokonac zakupu, od uzytkownika pl_magdalena1984
@morgain1 Dziękuję za zgłoszenie, zablokujemy to konto
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Trzy razy już wystawiałem moją ofertę , gdyż sami oszuści , czy da się coś tym zrobić ?
SPRZEDAJESZ:Złoty zegarek Tissot 14 k
SPRZEDAJESZ:Złoty zegarek Tissot 14 k
@Client:103758321, zablokowaliśmy te konta. 🙂
@mr_oma To teraz zablokujcie konto sprzedawcy podróbek, który posługuje się markami oryginałów, a w aukcjach oświadcza, że to zamienniki; https://allegro.pl/uzytkownik/mik-art/piloty-zamienniki-63638 które w 100% odpowiadają oryginałom.
Nie, tego nie zablokujecie.
Allegro nie blokuje kont na życzenie. Spróbuj poprosić o zablokowanie konta sprzedawcy podróbek. Zobaczysz, co Allegro Ci odpowie.
Dziekuje 👍
Ponownie ten sam temat, prośba o zablokowanie użytwownika:
wiadomość @ wyglądająca dokładnie tak jak poprzednio 😉
nawet się nie postarali i ten sam numer transakcji 😉
Zablokowanie nic nie da. Na to miejsce pojawi się 10 innych kont. Tu potrzeba bardziej przemyślanych działań, a nie tylko prostego blokowania kont.
@rzezuszkaa69 Dziękuję za zgłoszenie i zrzuty ekranu. Zablokujemy to konto.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Client:103994862 chcę maila do przelewu. Oszust - Proszę go zablokować
@Rakos7771 Dzięki za zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
@copper14 Dzięki za zgłoszenia! Oba konta zostały zablokowane.
U mnie również ta sytuacja, niestety byłam na tel i po otrzymaniu meila "potwierdzającego" sprzedaż chyba przez przypadek kliknęłam "Potwierdź". Czy można jeszcze coś zrobić oprócz zmian haseł itp?
Kolejni oszuści którzy chcą wyłudzić pieniądze.