Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
witam,niestety mam identyczną sytuację-client 104008082-prośba o e-mail☺
@Quinters, to konto jest już zablokowane.
Rowniez dostałam info, ze bez podania mojego maila nie można dokonac zakupu, od uzytkownika pl_magdalena1984
@morgain1 Dziękuję za zgłoszenie, zablokujemy to konto
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Trzy razy już wystawiałem moją ofertę , gdyż sami oszuści , czy da się coś tym zrobić ?
SPRZEDAJESZ:Złoty zegarek Tissot 14 k
SPRZEDAJESZ:Złoty zegarek Tissot 14 k
@Client:103758321, zablokowaliśmy te konta. 🙂
@mr_oma To teraz zablokujcie konto sprzedawcy podróbek, który posługuje się markami oryginałów, a w aukcjach oświadcza, że to zamienniki; https://allegro.pl/uzytkownik/mik-art/piloty-zamienniki-63638 które w 100% odpowiadają oryginałom.
Nie, tego nie zablokujecie.
Allegro nie blokuje kont na życzenie. Spróbuj poprosić o zablokowanie konta sprzedawcy podróbek. Zobaczysz, co Allegro Ci odpowie.
Dziekuje 👍
Ponownie ten sam temat, prośba o zablokowanie użytwownika:
wiadomość @ wyglądająca dokładnie tak jak poprzednio 😉
nawet się nie postarali i ten sam numer transakcji 😉
Zablokowanie nic nie da. Na to miejsce pojawi się 10 innych kont. Tu potrzeba bardziej przemyślanych działań, a nie tylko prostego blokowania kont.
@rzezuszkaa69 Dziękuję za zgłoszenie i zrzuty ekranu. Zablokujemy to konto.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Client:103994862 chcę maila do przelewu. Oszust - Proszę go zablokować
@Rakos7771 Dzięki za zgłoszenie! To konto jest już zablokowane.
@copper14 Dzięki za zgłoszenia! Oba konta zostały zablokowane.
U mnie również ta sytuacja, niestety byłam na tel i po otrzymaniu meila "potwierdzającego" sprzedaż chyba przez przypadek kliknęłam "Potwierdź". Czy można jeszcze coś zrobić oprócz zmian haseł itp?
Kolejni oszuści którzy chcą wyłudzić pieniądze.
Zazwyczaj jestem bardzo ostrożna, pytanie co to ma na celu, dostanie się do do konta allegro, poczty, konta bankowego?
@kaskapawlak1 Dzięki za zgłoszenie! Konta zostały zablokowane. Zachęcam Cię do włączenie logowanie dwuskładnikowego na koncie: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/logowanie-i-haslo/czym-jest-dwustopniowe-logowanie-i-dlaczeg...