Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
U mnie również ta sytuacja, niestety byłam na tel i po otrzymaniu meila "potwierdzającego" sprzedaż chyba przez przypadek kliknęłam "Potwierdź". Czy można jeszcze coś zrobić oprócz zmian haseł itp?
Kolejni oszuści którzy chcą wyłudzić pieniądze.
Zazwyczaj jestem bardzo ostrożna, pytanie co to ma na celu, dostanie się do do konta allegro, poczty, konta bankowego?
@kaskapawlak1 Dzięki za zgłoszenie! Konta zostały zablokowane. Zachęcam Cię do włączenie logowanie dwuskładnikowego na koncie: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/logowanie-i-haslo/czym-jest-dwustopniowe-logowanie-i-dlaczeg...
Tak, to z pewnością pomoże, pytanie, czy jeśli klinęłam "Potwierdź" to czy moja poczta jest zagrożona?
@kaskapawlak1 Trudno mi powiedzieć jaki link znajdował się w tej wiadomości mejlowej. Jakie okno pojawiło się po kliknięciu w przycisk "potwierdź"?
Właśnie nie kojarzę, żeby coś się pojawiło, po prostu nie pamietam, bo było rano, w biegu, na telefonie,. Mam nadzieję, że nie klinęłam, bo pamiętam że sprawdzałam na allegro lokalnie sprzedaż, bo to potwierdzenie wydało mi się trochę dziwne i chciałam zobaczyć czy oferta znalazła się w Moich sprzedażach
@kaskapawlak1 Najczęściej w kolejnym oknie pojawia się formularz do uzupełnienia danymi z konta bankowego. Dla pewności przeskanuj swoje urządzenie antywirusem 🙂 Jeśli masz taką możliwość, na poczcie również włącz logowanie dwuskładnikowe.
Dzięki 😘
Witam, przed chwilą dostałem wiadomość od tego konta
prosba o zablokowanie
konto: magdaa_pl
@07elab Dzięki za zgłoszenie! Zablokujemy to konto 🙂
magda dziala: 1973magdaa_pl
@MiszaGdansk Dzięki! Zablokujemy to konto
mam podobnie od kont
Też od tego użytkownika dostałem informację na czacie żeby podać maila:
ja tak samo - ta sama osoba
@Cydao @35249198 @Client:48208032 @mizolda @MiszaGdansk Dziękujemy za zgłoszenia. Wskazane konta są już zablokowane.
Niestety kolejny oszust prosi o podanie adresu e-mail, proszę o zablokowanie: Client:104016759