Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Ten również
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Klient o nicku:
poprosił mnie wczoraj o podanie adresu e-mail celem sfinalizowania transakcji.
@panszaman dziękuję za zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam,
profil:
też taką wiadomość mi wysłał
Client 104020751-kupujący na Allegro Lokalnie-prosił o adres e-mail, następnie przesłał wiadomość dotyczącą tego, że "w ciągu trzech godzin ma być potwierdzona transakcja". Niżej znajdowało się przekierowanie do potwierdzenia tożsamości, w tym logowanie do banku. Rozumiem, że to próba wyłudzania?
Możliwe oszustwo, nic nie podawaj.
Dziękuję!
@Client:35987688 Tak, to próba wyłudzenia danych. Niczego nie klikaj, nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
Dziękuję!
@Client:35987688 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto. Jeżeli kliknąłeś w przesłany przez tą osobę link to przeskanuj proszę komputer i telefon programem antywirusowym.
Dziękuję. W nic nie kliknęłam- na szczęście 😊
Dzień dobry, dziś dostałam wiadomości od Julia6012 i JuliaMSZ aby podać mail a potem o potwierdzenie sprzedaży przez kliknięcie w link na e-mail żeby potwierdzić sprzedaż.
Odpisałam ze w aplikacji allegro nie mam sprzedaży, ale ta osoba twierdziła że mam kliknąć w mailu. Tylko że chyba się nie zorientowała że pisze do mnie co chwilę z innego konta.
@Aya3 dziękuję za Twoje zgłoszenia! Oba konta są już zablokowane. Jeśli kliknęłaś w przesłany przez tą osobę link to bardzo proszę przeskanuj swoje urządzenie programem antywirusowym.
Witam wystawiłam bransoletkę za 210zl odezwała się osobą i wysłała mi link że kupuje i mam nacisnąć link odbierz pieniądze a tam pisze zaloguj się do banku . Pytam po co czemu nie mam wpłaty na allegro i z tamtad odbiore
Nie masz bo to jest oszustwo, nic nie klikaj , nic nie wysyłaj.
@Sklep1404 Niczego nie klikaj, nic nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze. To próba oszustwa.
@Sklep1404 dobrze, że zachowałaś ostrożność. Jeśli weszłaś w link podany w wiadomości e-mail to bardzo proszę przeskanuj swoje urządzenie programem antywirusowym. Dziękuję za Twoje zgłoszenie! Konta osoób, które do Ciebie napisały już zablokowaliśmy.