Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@15wilczek, oba konta są już zablokowane. Dzięki za sygnał 🙂
Jeśli mogę Ci coś doradzić, zmień hasło do swojej poczty.
Witam.
Bardzo przepraszam ... kiedyś się różnymi tego typu sprawami interesowałem, od kilku lat innych mnóstwo spraw na głowie ... więc może nie wiem, nie rozumiem ...
A czytam o tym po raz n- ty !
Co oszustowi da posiadanie mojego adresu e-mail ? Przeciez, kiedyś, w czasach pięknego, cudownego Allegro, e-maile byly publicznie podawane w opisach aukcji, na stronie ''O mnie'' itd.
I co to przeszkadzało ?
Przeciez aby wejśc na pocztę, potrzebne jest HASŁO !!
Owszem, do czegoś tam można użyc maila, ale ja widzę bardzo ograniczone opcje ...
Jak mi ktoś to wytłumaczy i wyjaśni, to będę wdzięczny ..
Pomijając oczywiście podejście Allegro do tego tematu, które jest od lat smutne i tragiczne, mówiąc delikatnie i kulturalnie 😥
Pozdrawiam !
Witam, proszę o zablokowanie konta Client: 104060909 - próba wyłudzenia danych. Osoba skontaktowała się ze mną na czacie Allegro Lokalnie, przysyłając prośbę o podanie adresu email i z linkiem do jakiejś beznadziejnej strony.
@15wilczek Dziękuję, to konto jest już zablokowane w naszym systemie.
proszę o zablokowanie konta Client 104068872 - próba wyłudzenia danych. Dostałam maila poniższej treści:
"Witam, chciałabym kupić Państwa ofertę z dostawą Inpost. Proszę napisać swój e-mail, potrzebuję go do dostawy. Dziękuję bardzo:)".
@15wilczek dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
W dniu wczorajszym dostałam dwie wiadomości z prośbą o adres e-mail z dwóch różnych kont : Client:104067366 i margarita3932
@LokGrole @Client:49167491 @landrynka20071 dziękuję za Wasze zgłoszenia! Wskazane konta zostały zablokowane.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Witam, wczoraj ten Klient prosił mnie na dwóch ofertach o podanie adresu e-mail, pomimo iż wysyłkę mam tylko do paczkomatu.
Klient: 104068872
Pozdrawiam
@xXxAnnettexXx dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam, również proszę o zablokowanie dwóch pacjentów, też wyłudzają e-mail.
Pozdrawiam
@teka1993a dziekuję za Twoje zgłoszenie! Oba konta zablokowaliśmy.
co jesli podałam email i kliknęłam w link na mejlu (potwierdz płatność) co powinnam teraz zrobić
@Sloneczko_zz dziekuję! To konto jest zablokowane. Jeśli weszłaś w link to proszę przeskanuj urządzenie programem antywirusowym.
sorki ta wiadomość na allegor jest jest ok z rozpędu uznałem ze fake, tylko mail lewy
Dzień dobry, natrafiłam dziś pierwszy raz na forum szukając odpowiedzi na pytanie czy to może być oszustwo i jednak się nie myliłam 😕
@teka1993a dziekuję za Twoje zgłoszenie! Zgłosiłam to konto i zaraz będzie zablokowane.
@Mini91 Dziękuję za Twoje zgłoszenie! To konto już zablokowaliśmy.
tak
Sprzedaje plaszczyki w krate. 2 raxy dostalam wiadomosc na 99 procent falszywe. Prosze o blokade kupujacego