Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
W tej sytuacji nie masz się czym martwić. Bez pieniędzy (czy to przelewem, czy przy odbiorze osobistym) niczego nie wydawaj. Ktoś chciał od Ciebie wyłudzić towar bez wpłaty.
Dziękuję za pomoc 😉
@beatriczez90 dokładnie tak jak pisze @xyz96 dobrze, że zachowałaś czujność, a konta osób, któe do Ciebie pisały z prośbą o e-mail już zablokowaliśmy.
Do zablokowania, prawie dałam się nabrać 🙁
@basia8899 Dziękuję za zgłoszenie. Konta zablokowane.
U mnie to samo na Lokalnie 😞 :
Client:104117855
Maria199908
Z góry dzięki za blokadę!
Wystawiłam przedmiot na allegro lokalne ale kupujący wysyłają mi informacje że chcą adres email ,bo niby tak im wyskakuje w opcji kup teraz ,a email jest podany i zapisany w danych ,jak to sprawdzić czy to prawda?
Nie, to próba wyłudzenia danych do konta bankowego, próba wyłudzenia pieniędzy. Niczego nie podawaj, w nic nie klikaj.
To jest oszust. Niczego nie podawaj w nic nie klikaj bo stracisz pieniądze
Dziękuję
@izkakalina dziękuję, że do nas napisałaś! Konta osób, które prosiły Cię o podanie e-maila już zablokowaliśmy.
Witam, ostatnio ktoś chciał zakupić odemnie buty, i poprosił o mój email do wysłania paczki. Po 2 dniach zauważyłem email o potwierdzeniu płatności, po czym sprawdziłem emaila który miał nazwe "allegrolokalnie.portal@gmail.com" czy ten email należy do allegro? kończy się na gmail.com więc nie jestem tego pewien. Pozdrawiam
To jest próba oszustwa. Nic nie podawaj. Allegro nie wysyła takich maili.
To jest wałek. Nigdy nie wysyłaj na jakiekolwiek potwierdzenia a dopiero wtedy gdy będziesz miał powiadomienie od allegro, że kupujący dokonał wpłaty i masz pieniądze w odpowiedniej zakładce
@Client:61620640 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dziękuję ale z meila nic nie zrobią jak podałam jedynie będą wysyłać niebezpieczne miele na które muszę uważać ?