Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@DadziulaLilka Dzięki za zgłoszenie. To konto jest już zablokowane
Napisał do mnie ktoś z profilu wwqaJanas z tym samym screenem 😞
@Gusikk, podasz login tego użytkownika? Zweryfikuję to.
wwqaJanas
@Gusikk, zablokowaliśmy to konto.
Dobry wieczór.
Ja też się dolożę
Z góry dziękuję za zablokowanie.
Mam takie 4 wiadomości w ostatnim czasie. Z tego co przed chwilą przeczytałam w tym wątku, są to próby wyłudzenua danych. Czy można coś z tym zrobić?
Cześć, dostałem taka wiadomość. Proszę o sprawdzenie tej osoby, prosiła mnie o podane mojego maila. Niestety mu wysłałem, gdyż pierwszy raz sprzedaje na allegro. Co może się stać?
@janszh @CHILD-OF-LIGHT @Client:41471468 Dziękujemy za zgłoszenia. Zablokowaliśmy te konta.
Dzień dobry,
Próba wyłudzenia e-maila przez użytkownika
Pozdrawiam,
Tomasz
@TomDago Dziękuję za zgłoszenie. Konto już zablokowane.
@CHILD-OF-LIGHT dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Ktoś prosi o podanie adresu e-mail na allegro lokalnie. Wydaje mi się, że może być to próbą wyłudzenia danych. Czy mam rację? Przesyłam screen. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Tak, to oszustwo.
@berlinlubideszcz masz rację. Dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy konto osoby, która do Ciebie napisała.
dwa takie z dzisiaj 😉
@Wikear dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy wskazne konta.
Właśnie miałem kontakt na WhatsApp z numeru +48 516 878 137.
Na profilu ładna fotka dziewczyny i imię Michele coś tam.
Mąż pracuje w InPost itd 😉 Jak poprosiłem o przelew na konto oraz o adres email, numer paczkomatu oraz kontakt przez serwis (żeby zblokować konto) to nagle zniknęła fotka z profilu 😉
Nie polecam allegrowiczki xD
Hej,
Wystawilam dzisiaj aukcje, chwile pozniej dostalam wiadomosc od uzytkownika (wyglada jak wklejony screen, niewurazny), ze potrzebuje mojego adresu e-mail do kup teraz. Rozumiem, ze to oszust. Gdzie zglosic delikwenta, bo nie widze takiej opcji na Allegro (albo nie potrafie sie doszukac). Dzieki i pozdrawiam.