Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@fiat126p126 Cześć. Wciąż udoskonalamy narzędzie, dzięki któremu nie musisz zgłaszać nam tych sytuacji. Nasz algorytm wyszukuje tego typu wiadomości na Lokalnie i większość kont w ciągu paru minut od przesłania wiadomości jest blokowana. To konto również jest już zablokowane.
Dodac do "wysli" weryfikacje czy to czlowiek przeciez nikt tam nie czatuje dwa razy przeklikam samolocik i nic mi sie nie stanie a tutaj same powiadomienia od wczoraj 7 a zadne nic nie znaczy.
Witam. Wlasnie otrzymalen na Allegro Lokalnie wiadomosc z konta Majewska67345 (wiadomośc z 13:12)
"Potwierdzenie wykonania bezpiecznej transakcji, Aby kupic towar za pośrednictwem Allegro, wprowadź adrees email sprzedawcy"
Uprzejma prośba o jak najszybsze zablokowanie tego konta.
@natalia_z_wasem, to konto już zablokowaliśmy. 🙂
Chcialem dzisiaj wystawic kilkanascie przedmiotow wystawilem 2 a te spamerskie bociki doprowadzaja mnie do szalu, jakbym wystawil wszystko to sr. powiadomienia co 10min. ja sie smieje ale to nudne tak z kazdym uzytkownikiem latac tutaj jak kot z mysza zeby moderator mog zadzialac.
@fiat126p126, jeśli podasz mi loginy tych użytkowników, zweryfikuję te konta.
Przeciez podalem je w tamtej wypowiedzi zniknely?
Witam
W ostatnim czasie wystawiłam kilka nowych aukcji na allegro lokalnie i jestem zasypywana wiadomosciami z próbami wyludzenia adresu email.
Do każdej z aukcji mam minimum jedna wiadomość o podobnej treści.
"Chce dokonać zakupu ale do tego potrzebuje adresu email..."
W jednej z wiadomości to ktoś się wysilił i wysłał niby zrzut ekranu gdzie niby przy wyborze płatności były opcje:
- przelew bankowy
- karta płatnicza
- " platnosc zaufana" I tam był niby wymagany adres email
Szukałam opcjitypu "zablokuj uzytkownika" lub "zgłoś naruszenie" nic takiego nie znalazłam
Zresztą i tak przeważnie jest to inny login , oczywiście z konta niepotwierdzonego czyli Client111...
I mam takie pytanie:
Czy w jakiś sposób mogę zablokować tego typu wiadomosci lub konkretnego użytkownika? Ewentualnie w jaki sposób mogę zgłosić naruszenie regulaminu przez użytkownika oprócz pisania na forum
@_fantazja_ Cześć. Możesz zgłosić nam te konta - zablokujemy je.
@Jestemmarti Dzięki za zgłoszenie - oba konta są już zablokowane
ja przynajmniej 3 wiadomości takie dostaję
@eweling1 To konto jest już zablokowane, dziękuję za zgłoszenie
Proszę o zablokowanie użytkownika o numerze jak w screenie. Jest to próba wyłudzenia danych. Z góry dziękuję.
@Aniula_1984 Bardzo dziękuję za zgłoszenie - konto zostanie zablokowane.
Dzień dobry, proszę o zablokowanie tego bota. Pozdrawiam serdecznie
Izunia987 - zapewne kolejne wyłudzenia mail, proszę o sprawdzenie.
"Witam chcę kupić ale pokazuje błąd i wymaga emejI sprzedawcy. Napisz do mnie adres emejI 😊"
@Jaco_al_Hakim Doszło do włamania na to konto i to niepożądana osoba wysłała wiadomość. Zajęliśmy się już tą sprawą.
Miałam przed chwilą identyczną sytuację. Wiadomość od użytkownika
Niestety podałam adres e-mail