Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Witam, korzystam z okazji i chciałbym również zgłosić próbę wyciągnięcia nr tel.
Andriy (Client:23882511). Podczas skladania przez niego zamówienia potrzebny był podobno nr do sprzedawcy.
Witam. też otrzymałem taką wiadomość od użytkownika Monika1080
@Uhcyrk @black_pepper dziękuję Wam bardzo za czujność 🙂 Te konta również są już u nas zablokowane.
Kolejne dwa konta które domagają się @
@enerdi1994 Zablokowaliśmy te konta. Dziękuję za sygnał.
Mam dokładnie taką samą sytuację: wystawiłem przedmiot wczoraj a mam bodajże 4 prośby o kontakt na maila. Na prawdziwym Allegro nie było takich rewelacji
Teraz już będę mądrzejsza i nie wiem czy nie zrezygnuję z Allegro,ponieważ więcej straciłam niż zyskałam.Żałuję tylko,że nie wiedziałam o podobnych wcześniejszych kradzieżach na innych kontach.Pozdrawiam
Ja też zostałam oszukana na Allegro Lokalnie. Teraz już wiem, że nie należy podawać żadnych danych poza allegro.
Pozdrawiam
Witam!
u mnie ta sama sytuacja z 3 kont…
- 105117543
- 105117426
- 105101461
Też dostałam dzisiaj od kupującego pytanie o mail i go podałam
U mnie dokładnie ta sama wiadomość, nawet literówkę mam taką samą.
Witam, wprowadziłam wszystkie dane do zamówienia i muszę umieścić tutaj Twój emȧił, proszę napisz do mnie. Dziękuję). Użytkownik Moraxella 11 takie wiadomości dostaje od tej osoby
prosze nie odpowiadac na te informacje. to oszustwo. juz pozmienialam swoje dane. To kolejna wiadomość od Moraxella 11
@Client:41413345 dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zabezpieczyliśmy wskazane przez Ciebie konto. Nie będziesz już otrzymywać takich wiadomości.
Dzień dobry,
Proszę o zablokowanie klienta 104895565, również prosił o e-mail.
@Client:79293067 Dzięki za sygnał! Konto jest już zablokowane
Kolejny do zablokowania Client:104956977
Witam, również dostałem zamówienie i prośbę o podanie maila z początku nie widziałem nic podejrzanego i podałem, dopiero po odebraniu wiadomości na mailu coś zaczęło być nie tak i postanowiłem sprawdzić to tutaj i jest to raczej oszustwo. Osoba, która do mnie napisała: angietomte
@Ejterek, dzięki za zgłoszenie - ktoś włamał się na to konto. Już je zabezpieczyliśmy. 🙂