Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
u mnie to samo
@acmilan1988 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
witam i niestety, podsyłam kolejne przypadki
Dzień dobry, proszę o zablokowanie allergowicza, proba wyłudzania danych, zrzut ekranu:
Dziekuje i pozdrawiam
@evitka24 Dziękuejmy za zgłoszenie. Konto już zablokowane.
Ja wystawiałam dziś pierwszy raz i od razu dostałam dwa zapytania od loginu 103636883 i 103635379. Podobno bez adresu mailowego nie można zrealizować zakupu. Oczywiście **piiip**ycznie w jednym mailu podałam maila, w drugim napisałam, że oferta nieaktualna.
@TabosiaT dziękuję za Twoje zgłoszenie! Jeden już zablokowany, z drugim działamy i zaraz to konto również przestanie być aktywne.
Właśnie dostałam na maila informację od allegrolokalnie.dostawa@yahoo.com:
| ||
|
@vieri_ns dziękuję za Twoje zgłoszenia! Zablokowaliśmy wskazane przez Ciebie konta.
witam też dostałam taka wiadomość
@Talusia89 dziękuję za Twoją wiadomość! Zablokowaliśmy to konto.
Cześć dzis napisała mi kolejna osoba żebym podał adres mail
marta15923
Dzień dobry.
Otrzymałem identyczną wiadomość od użytkownika DagmBed12.
Potem na maila otrzymałem formularz do potwierdzenia chęci przekazania mi środków na konto, gdzie musiałem podać dane karty płatniczej
@madridreal Zablokowaliśmy już to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
Właśnie otrzymałam taką samą wiadomość od konta Client:103732191
Kupujący na Allegro Lokalnie twierdzi że potrzebuje mojego adresu email aby dokonać zakupu .Jestem sprzedawca i od razu wydało mi się to podejrzane .Ponieważ mój adres email wcale nie jest potrzebny by dokonać zakupu .
Pisał do mnie :
Client:104662283 @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Client:104661805
poland55
Miałam przed chwilą taka samą sytuację. Tych dwóch kupujących też wysłali do mnie takie wiadomości.