Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Chciałbym aby Allegro było bezpiecznym miejscem ,dlatego takie sytuacje od razu zgłaszam .
@Client:60956207 @Client:50099302 To próby oszustw niczego nie podawajcie, możecie stracić kasę.
ZAUWAŻYŁEM JUŻ PEWNE ZMIANY
CHCIAŁBYM ,ABY ALLEGRO Z AUTOMATU WYŁAPYWAŁO TYCH OSZUSTÓW I ICH SKUTECZNIE BLOKOWAŁO
ZAUWAŻYŁEM ŻE COŚ TAKIEGO POWOLI W ALLEGRO SIE WPROWADZA ,BO MIAŁEM JUŻ SYTUACJE ŻE ALLEGRO WYŁAPAŁO TAKIE WIADOMOŚCI PODEJRZANE
A GDYBY TAK ALLEGRO WPROWADZIŁO :
GOTOWE WYPOWIEDZI
NP WYBRANIE KOLORU
WYBRANIE WZORU
WYBRANIE ROZMIARU
A ROZPISANY TEKST PRZEZ KUPUJĄCEGO FILTROWAĆ PRZED PRZEKAZANIEM GO KUPUJĄCEMU,WCIĄŻ OSZUŚCI SĄ DLA NAS ZAGROŻENIEM TRZEBA BY SKUTECZNIE ZABLOKOWAĆ IM MOŻLIWOŚĆ OSZUSTW .
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Zobacz ile tego jest, tylko tu zgłaszane: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/czy-kupuj%C4%85cy-potrzebuje-m...
U mnie niestety była możliwość płatności przy odbiorze. Kupujący wybrał tą opcję i teraz przez takiego oszusta przedmiot widnieje jako sprzedany
Nie udostępniaj pobrań, same problemy, wyślesz nie odbierze i koszty w plecy. Dane do wysyłki dostałeś?
@Client:60956207 @Client:50099302 Bardzo dziękuję za zgłoszenia, już działamy w tej sprawie.
Witam, właśnie otrzymałam podobną wiadomość kupujący Dagmaarek.
@gyrydy dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dzień Dobry.
Miałam przed chwilą podobną sytuację.
@Wandarynka Dziękuję Ci za zgłoszenie, zablokowaliśmy to konto.
@mkmk2020 Dziękuję, to konto jest już zablokowane.
Proszę jeszcze przyjrzeć się tej sprawie.
@keepcalm221 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Czy to oszustwo?
@Kris333x333 Nie potrzebuje, to próba oszustwa. Codziennie tu o tym piszą - nie podawaj.
Nie, nie potrzebuje, tak próbują oszukać.
@Kris333x333 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.