Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Dzień dobry,
wczoraj z taką wiadomością odezwała się do mnie Ollga 26. W przypływie głupoty podałem jej swój e-mail, ogarniając minutę po czasie swoją znakomitą decyzję. Na co teraz uważać? I czy można to konto zablokować?
@Leimma dzień dobry! Samo podanie e-maila jeszcze nie niesie konsekwencji, ale uważaj proszę na wiadomości e-mail jakie teraz będziesz otrzymywać. Nie wchodź w linki co do których nie masz absolutnej pewności, że są bezpieczne.
Dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy wskazane konto.
Dopiero zobaczyłem, że można to gdzieś zgłaszać. Stara wiadomość, ale jeszcze może konto jest akty
@trampex bardzo dziękuję za Twoje zgłoszenia! Podane konta są zablokowane 👍
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Kolejny wyłudzacz: Client:104711007
U mnie też, dokładnie ten sam chciał maila.Swoją drogą na Allegro teraz sprzedawanie stało się uciążliwe. Więcej oszustów, niż prawdziwych kupujących. Allegro długo było bezpieczne, a teraz to samo, co na innych platformach. Na tą chwilę tylko na **piiip** nikt nie próbował mnie oszukać, a sprzedaję tam naprawdę sporo(90%więcej, niż na Allegro).
@Anik801, zablokowaliśmy to konto. 🙂
@Client:42253582, dzięki za Twoją czujność! Ktoś włamał się na wskazane konto, zabezpieczyliśmy je.
@Aderth, na to konto ktoś się włamał - bez obaw, zabezpieczyliśmy je. 🙂 Dzięki za czujność!
A wystarczy zablokować możliwość zakupu bez PEŁNEJ AKTYWACJI KONTA tak jak było kiedyś - i problem rozwiązany. Ale po co, lepiej dodać bzdurną możliwość zakupu każdemu z ulicy bez rejestracji i powodować frustracje u sprzedających.
Dzień dobry. Client:104726421 poprosił o adres e-mail więc zgłaszam.
'Witam, to wspaniała kolekcja, jestem gotów ją odebrać, proszę podać mi swój adres e-mail w celu uzgodnienia dostawy Allegaro. :00"