Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Weszłam na swoją skrzynkę z wiadomościami allegro lokalnie i widzę, że zostałam zasypana. Niektóre konta pisały do mnie nawet po 4 razy, niektóre raz. Mam tam też wiadomości już zablokowane przez moderację - czy jest jakaś możliwość skasowania tych chatów, żebym nie miała bałaganu? Bo rzeczywiste oferty mi pływają pomiędzy spamem 😞
I kolejny ... W apc powinna być opcja zgłaszania takich wiadomości bo w ciagu dnia tyle wiadomości ,że odechciewa się pisać na forum...
Client:104792577
@Dobrodziej7 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Dziękuję również za Twoją sugestię.
@PaskudaPaskudna niestety nie ma takiej możliwości, aby usunąć wiadomości na Allegro Lokalnie.
Przekazałam Wasze sugestie zespołowi Allegro Lokalnie.
monikabu19 - kolejny
Client:104793229 - i kolejny...
@Dobrodziej7 dziękuję, na wskazanym koncie doszło do włamania, zabezpieczyliśmy je.
@FiVic9 dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Witam,
Moje konto jest bombardowane podejrzanymi widomosciami od czasu uruchomienia opcji wyroznij. Chodzi tutaj o wiadomosci z prosba o kontakt poza platforma Allegro. Czy moglbym poprosic jednego z moderatorow o zerkniecie, czy nie popenilem zadnego bledu przy wystawianiu ogloszenia?
Dziekuje i spokojnego tygodnia
Sytuacja nie poprawila sie
@Client:102290554 sprawdziłam to i konta osób, które wysyłały do Ciebie takie wiadomości zostały już zablokowane. Dziękuję za Twoje zgłoszenie!
Dziekuje
@Client:102290554 na Lokalnie to norma , nie odpowiadaj , nie podawaj swojego adresu e-mail , nie otwieraj żadnych przesłanych linków i pilnuj się możesz stracić pieniądze .
Witam napisał do mnie gość prosząc o e-mail. Niby potrzebny do uzupełnienia dokumentacji by mógł zakupić produkt wystawiony przez zemnie. Podałem e-mail i dopiero po jego podaniu przeczytałem, że to może być oszust. Co zrobić w takiej sytuacji?
Jak przyjdzie mail zwrotny to w nic nie klikaj , nie otwieraj, wówczas nic się nie stanie.
Czyli ta osoba nie morze się włamać na żadne portale społecznościowe jeżeli nie będę wchodził w linki, które wysyła?
@Client:97581191 nie, samo podanie e-maila nie niesie konsekwencji, ale bardzo proszę uważaj na wiadomości jakie będziesz otrzymywać tą drogą. Nie klikaj proszę w żadne linki i zachowaj ostrożność. Czy możesz podać login osoby, która wysłała do Ciebie wiadomość z prośbą o e-mail?
Ta osoba miała nick monikamorgillo
@Client:97581191 bardzo dziękuję za odpowiedź! Zablokowaliśmy to konto.
Również dziękuję za pomoc😃
Monikalgnatowicz
Tosz to istny dramat 😕