Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
Hej bo podałem email i teraz trochę panikuję i zastanawiam się czy to scam
@Medrzecwastaken Cześć. To konto jest już zablokowane. Jeśli podałeś swój adres mejlowy, to prawdopodobnie na Twoją skrzynkę trafi wiadomość wyglądająca zupełnie jak ta od Allegro. Nie klikaj proszę w żadne linki w wiadomości, a najlepiej od razu ją usuń 🙂
Jeśli rzeczywiście otrzymasz płatność od Kupującego na Allegro Lokalnie, sprawdzisz to w zakładce Zamówienia od kupujących.
Okej wielkie dzięki 🙂
i ja mam kilka botów
@LukasFPL Dzięki za sygnał, wszystkie podane przez Ciebie konta są już zablokowane 🙂
Również dostałam informacje o konieczności podania mail od użytkownika
@Moniczkaa14 Dziękuję, na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabezpieczyliśmy.
Witam,
napisł do mnie (Allegro lokalnie):
"Witam, Czy jest on jeszcze dostępny do sprzedaży? Czy cena jest do negocjacji? Proszę odpowiedzieć bezpośrednio na mój adres e-mail @..............gheorghestefan415@gmail.com Będzie mi bardzo miło, jeśli odpiszesz. Najlepsze pozdrowienia."
Schemat jest podobny do problemu opisanego już w wątku: "Podejrzane konto: Client:104411760".
@sosanka Dziękuję za zgłoszenie, konto zostało zablokowane.
To mam kolejnych "klientów".
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
to chyba jakaś plaga…
Dorzucam kolejne 2 konta -
Użytkownik: endriu646, ta sama sytucja.
@batonMR Bardzo dziękuję. Na tym koncie doszło do włamania, ale już je zabepieczyliśmy.
@jakuszewa Dziękuję, oba te konta są już u nas zablokowane.
Prawdziwa plaga, tylko dzisiaj 2 konta:
kolejny:
Kolejny z pocztą elektronową xD
Kolejny taki przypadek.
Kupujący zwrócił się z prośbą o podanie mojego adresu, gdyż jest to podobno niezbędne do zakończenia transakcji sprzedaży. Załączam screen wiadomości. Proszę o weryfikację i informację dla czego kupujący o to zabiega.