Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, czy to oszustwo?
@Client:63411005 Tak, to próba wyłudzenia Twoich danych osobowych, ale na tym koncie do włamania, dlatego już je zabezpieczyliśmy, więc wszystko jest w porządku.
Dzień dobry. Czy stan odpowiada zdjęciu? Czy na Allegro mogę zamówić przesyłkę kurierską? Wpisz swój adres e-mail. Dziękuję
@daroll24, dzięki za zgłoszenie - zablokowaliśmy to konto.
Pisze do mnie armia wyłudzaczy adresu mail.
Wszyscy chcą podesłać swój link do zamówienia kuriera. Istna plaga oszustów !!!!!
Nie miałem pojęcia, że allegro jest tak zdominowane przez oszustów. Muszą siedzieć na pełen etat i atakują każde pojawiające się ogłoszenie. Allegro musi wrócić do bardziej szczegółowej weryfikacji nowych użytkowników niestety 😞
Podaje numery:
- Client:105005730
- Client:105005730
- Client:105005474
- Client:105005868
- Client:104995511
- Client:105003405
@pawelxman Zablokowaliśmy te konta. Dziękuję za zgłoszenie.
Kolejne konta do bana:
@Muciekm99 Te konta również są już zablokowane.
Dostałem wiadomość od Client:105354158 w celu wyłudzenia adresu mail
@Saito777 Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
Dziekuję za szybką reakcję. Czy muszę sie obawiać włamania na konto bądz innych konsekwencji jesli podałem swój adres email? ( nie byłem świadomy dopóki nie poczytałem na społeczności o takich przypadkach) . Zmieniłem już hasło do logowania się.
Dzień dobry. Kolejny "kupujący" który pragnie "kupić". Prosi by napisać do niego na meila -
@katarzynab1712 dziękuję za Twoje zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.
@Saito777 samo podanie e-maila nie wiąże się z konsekwencjami, ale uważaj proszę na podejrzane wiadomości, zawierające linki (jeśli masz wątpliwość odnośnie nadawcy, nie wchodź w link).
Kolejny oszust:
@tkal dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
Prawdopodobnie kolejne przejete konto. prosba o sprawdzenie i ewentualnie blokade
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@natalia_z_wasem dziękuję za Twoje zgłoszenie! Zablokowaliśmy to konto.
@kam-la Zabezpieczyliśmy to konto. Dziękuję za zgłoszenie.
otrzymałam od klienta 105386090 wiadomość: Witam, chciałbym zapłacić za tę ofertę na allegro, proszę podać mi Cię adres mailowy, abym mógł przystąpić do zakupu, dziękuję.
@natansalda Dziękuję za zgłoszenie. Zablokowaliśmy to konto.